Tapanilan Erän kausi miesten Salibandyliigassa jatkuu lauantaina kutkuttavalla paikallisottelulla SSV:tä vastaan. SSV isännöi Erää Pasilan Urheiluhallissa klo 17.00 alkaen.

Ennen lauantain otteluita Erä on Salibandyliigassa toisena, SSV puolestaan yhdeksäntenä.

- SSV:ssä on monia tuttuja pelaajia, monta Erän vanhaa kasvattia. Joukkueet ovat myös pelanneet menneinä vuosina monta värikästä play off -sarjaa, joten tätä taustaa vasten on tulossa mielenkiintoinen ottelu. Ottelu on myös joukkueellemme hyvä tasonmittaus tässä kohtaa kautta, Erä-valmentaja Tomi Rastas sanoo.

Rastas uskoo, että paikallispeli sytyttää molemmat joukkueet. Luvassa on siis tiukkaa vääntöä sarjapisteistä.

- SSV:kin on aktivoinut peliään viime kaudesta, joten keskiviikon TPS-pelin malliin luvassa on todennäköisesti vauhdikas ottelu, Rastas arvioi.

Erässä tiedetään hyvin rakkaan vihollisen aseet, mutta myös kohdat, joihin kannattaa iskeä.

SSV:n vahvuus on kokenut ja leveä pelaajamateriaali ja he pystyvät kolmella kentällä vyöryttämään laadukkaita hyökkäyksiä vastustajan päätyyn. Heikkous on ehkä uusi pelitapa, joka ei ole vielä joukkueella ihan täysin selkärangassa.

- SSV:llä on liian monta vaarallista pelaajia erikseen mainittavaksi. Pelaajat ovat tosin myös kaikki erittäin tuttuja, joten erikseen ei ole tarvinnut mitään meidän pelaajille terävöittää.

Keskiviikkona Erä antoi Mosahallin lähes täydelle tuvalle salibandyhunajaa koko rahan edestä, kun joukkue palasi yhden tappion jälkeen voittojen tielle TPS:n kustannuksella. Mikäli samanlainen sininen pyörremyrsky iskee kaukaloon myös lauantaina, on SSV:llä luvassa hikinen iltapuhde.

- Onnistuimme keskiviikkona hyvin omassa pelisuunnitelmassamme. Parannettavaa jäi kokonaisvaltaisesti pallollisessa pelissä, joka kyllä kehittyy eteenpäin peli peliltä. Lataus ja peli-ilme olivat asioita jotka mielellään otettaisiin mukaan seuraavaan peliin, Rastas kehuu.