Swipe to switch between stories

Kortelainen pimensi SPV:n tähdet - Erälle maukas avausvoitto!

Tapanilan Erä otti kauden avausvoittonsa miesten Salibandyliigassa, kun joukkue haki maukkaat vieraspisteet sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvalta SPV:ltä. Erän voitto kirjattiin lukemin 5-3.

Joukkueen sankari oli ottelun parhaaksi pelaajaksi arvostettu maalivahti Teemu Kortelainen, joka onnistui pimentämään SPV:n tähdet etenkin avauserässä, jolloin kotijoukkue tuli kahden ylivoiman saattelemana kovaa päälle.

Erä johti ottelua parhaimmillaan toisen erän lopulla jo 4-0-lukemin, mutta kotijoukkue tuli vielä ilman maalivahtia kahden maalin päähän vajaat neljä minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Erän 1-0-johtoon avauserässä vienyt Mikko Pasanen päätti seinäjokisten kirin iskemällä Erän viidennen osuman tyhjään maaliin ajassa 58.56.

Viidellä viittä vastaan pelatessa SPV ei saanut palloa kertaakaan Erän maaliin.

- Itse löydän joukkueen esityksestä vielä sellaisia vaikeitakin hetkiä, mutta peli kehittyy koko ajan ja malttia ratkaisuissa alkaa löytyä. Pitää myös muistaa, että meidän maalivahti pelasi tänään erinomaisen pelin, Erän päävalmentaja Petteri Bergman sanoi ISTV:n ottelulähetyksessä.

Erä pystyi sunnuntaina riisumaan SPV:n täydellisesti aseista, kun peliä pelattiin tasakentällisin. Kun tuli paikka hyökätä, mentiin railakkaasti ja kun piti rauhoittaa, osattiin ottaa tilanteet maltilla.

- Se on asioita, joihin on pyritty keskittymään, eli pelin rytmitykseen. Tämä oli meiltä ehjä kokonaisuus isossa kuvassa, Bergman totesi.

Erälle heltiää nyt pari lepopäivää ennen keskiviikon kuumaa kotiottelua, johon vieraaksi saapuu paikallisvastustaja Westend Indians.

- Joka toinen päivä tahdilla on menty. Nyt katse kohti palautumista ja seuraavaa kotiottelua upealla Vantaan Energia Areenalla, Bergman päätti.

Katso SPV-Erä-ottelun tilastot tästä.