Tapanilan Erä ei pystynyt perjantai-iltana palaamaan voittojen tielle miesten Salibandyliigassa. 85-vuotisjuhlaotteluaan pelannut tamperelainen Koovee oli lopulta vahvempi lukemin 7-2.

Perjantain kamppailu ratkesi toisessa erässä, kun kotijoukkue Koovee osui neljästi reilussa viidessä minuutissa siirtyen 6-1-johtoon. Erä oli kamppailussa tiukasti mukana lähes ottelun puoliväliin asti, kun Erä Akatemian riveissä Divarissa hirmutehoja (17 maalia seitsemässä ottelussa) iskenyt Mikko Jolma oli osunut myös kauden Salibandyliiga-debyytissään ottelun avauserässä.

Ottelun kolmannessa Erässä erä haki kavennusmaaleja ahnaasti, mutta tehottomuus vaivasi. Kooveen maalivahti Arvid Vonk joutui maalillaan torjumaan viimeisen parikymppisen aikana peräti 20 laukausta, mutta sinisten laukauksista vain yksi onnistui ohittamaan tamperelaisvahdin. Erä kavensi 2-6-lukemat Tommi Rosendahlin osuttua Lauri Kapasen syötöstä heti erän alussa.

Katso Koovee-Erä-ottelun tilastot tästä.

Erän seuraava liigakoitos on kotiottelu Nokian KrP:tä vastaan keskiviikkona 19. marraskuuta. Sen jälkeen edessä on vielä vierasottelu Joensuun Josbaa vastaan (22. marraskuuta) ennen salibandyn MM-kisataukoa.