Mosahallissa ei ole pelattu miesten Salibandyliigan pudotuspelejä yli kolmeen vuoteen. Nyt asiaan tulee muutos, kun Tapanilan Erä isännöi puolivälieräottelua Pohjois-Helsingin salibandymekassa keskiviikkona 16. maaliskuuta klo 18.30.

Tapanilan Erän ja Oilersin välinen puolivälieräsarja on edennyt neljänteen näytökseen. Kaikki kolme aiempaa ottelua ovat trillerimäisesti päättyneet kotijoukkueiden yhden maalin voittoihin ja Oilers siten johtaa tällä hetkellä sarjaa 2-1.

Keskiviikkona on Erällä mahdollisuus tasoittaa voitot ja vieläpä legendaarisella näyttämöllä, sillä Salibandyliigan pleijarit palaavat kolmen vuoden tauon jälkeen MOSAHALLILLE!

Edellisen kerran Pohjois-Helsingin salibandypyhätössä nautittiin miesten playoff-huumasta 10.3.2013, kun Erä voitti Classicin 5-3. Voittoa haetaan jälleen ja kotiyleisön tuki on siinä kriittisessä osassa! Kaiva siis torvet ja rummut esiin, pistä sinistä päälle ja suuntaa keskiviikkona Mosalle!

HUOM! Mosan katsomokapasiteetti on rajallinen, joten vain hankkimalla ennakkolipun varmistat paikkasi kevään kuumimmassa playoff-ottelussa. Ennakkoliput myy lippuagentti.fi.

HANKI LIPPUSI ENNAKKOON TÄSTÄ!Liput:
Peruslippu 14 €
Opiskelijat, eläkeläiset, lapset (7-15 v) 9 €
Perhelippu (1-2 aikuista + 1-3 lasta) 30 €
Erän salibandyjaoston jäsenet 5 €
Lapset alle 7 vuotta veloituksetta