Tapanilan Erä kohtaa keskiviikkoiltana kauden toisessa kotiottelussaan paikallisvastustaja Westend Indiansin. Erän hyökkääjä Tommi Rosendahl povaa kamppailusta yleisöön menevää trilleriä.

- Varmaan vauhtia riittää. Kaveri on nopea jalalla, niin kuin mekin. Vauhdikasta ja iloista peliä on luvassa, Rosendahl ennakoi.

Erä otti kauden avausvoittonsa sunnuntaina kovassa paikassa, kun se haki vieraspisteet Seinäjoelta yhdeltä sarjan ennakkosuosikeista SPV:ltä. Rosendahlin mukaan voitto ei aiheuttanut sen suurempia riemunkiljahduksia Erä-leirissä, sillä usko omaan peliin ei horjunut missään vaiheessa, vaikka kauden kolmesta ensimmäisestä pelistä saaliina oli vain yksi piste.

- Itseluottamus on ollut koholla koko ajan. Ihan hyviä pelejä olemme pelanneet, vaikka lopputuloksena on ollut tappioitakin. Mutta totta kai on kiva saada voittoja. Tästä on hyvä jatkaa.

Rosendahlin mukaan SPV-voiton taustalla olivat yksinkertaiset asiat. Ja niitä samoja asioita vaaditaan keskiviikkona Vantaan Energia Areenalla, kun joukkue isännöi Indiansia.

- Puolustuspeli oli SPV:tä vastaan hyvää. Vain kolme päästettiin ja viisi tehtiin. Siinä se. Edelleen pitää puolustaa hyvin ja laittaa paikoista sisään. Niillä se voittokulku jatkuu, Rosendahl linjaa.

Tapanilan Erän ja Indiansin välinen Salibandyliigan ottelu pelataan Vantaan Energia Areenalla keskiviikkona 1. lokakuuta klo 18.30. Tervetuloa nauttimaan huippusalibandysta huippuolosuhteissa, upeaan tapahtumaan paketoituna!