Tapanilan Erä kohtaa keskiviikkona Vantaan Energia Areenalla pelattavassa Floorball Circus -tapahtumaottelussa klo 18.30 tamperelaisen Classicin. Seuraavassa poimintoja pelaajista, joita kannattaa erityisesti pitää silmällä.

# 18 Lauri Kapanen, Tapanilan Erä

Erän maajoukkuetähti Lauri Kapanen on joutunut tällä kaudella pelaamaan loukkaantumisten takia monen moisessa roolissa, mutta niin vain tähti on tuikkinut kirkkaana. Maanantain voitokkaassa ottelussa Nokian KrP:tä vastaan normaalisti vasempana laitahyökkääjänä viilettävä Kapanen pelasi keskushyökkääjänä ja erinomaisin tehoin. Kapanen oli Erän ykkösnimi 1+3-tehoillaan. Kapasessa yhdistyvät kaikki huippumaalintekijän ainekset - peliäly, nopeus, taito ja luja, tarkka laukaus. Kapanen johtaa Erän sisäistä pistepörssiä teholukemilla 19+13=32.

# 19 Tuomas Iiskola, Tapanilan Erä

Viime kauden Erän paras pistemies oli alkukaudesta muun joukkueen tapaan vaisuhko, mutta nyt kulkee! Iiskola on noussut kohisten pistepörssissä ja maaleja syntyy lähes liukuhihnalta. Viidessä perättäisessä ottelussa vähintään yhden maalin tehnyt Iiskola jäi Indians-vierasottelussa ilman täysosumaa, mutta maanantaina KrP:tä vastaan pallo löysi tiensä jälleen kahdesti vastustajan maaliin. Tällä kaudella 20 ottelussa pisteitä on syntynyt 14+13=27.

# 31 Teemu Kortelainen, Tapanilan Erä

Erän maalivahtiosastolla peliajasta tiukasti kamppailevat Teemu Kortelainen ja Markus Laakso. Maalivahtitandemia on peluutettu kohtuullisen tasaisesti, Kortelaisen kuitenkin vietyä hieman useammin aloittavan maalivahdin paikan. Nokian KrP:tä vastaan Kortelainen oli ilmiömäinen ja muutenkin Sveitsistä Suomeen täksi kaudeksi palannut maalivahti on ollut tällä iskussa. Kortelainen on 14 pelatun ottelunsa jälkeen Salibandyliigan maalivahtipörssin ykkönen torjuntaprosentilla 83,33!

# 56 Krister Savonen ja # 11 Sami Johansson, Classic

Tampereen salibandy-ylpeys Classic menetti maalitykki Lassi Vänttisen kesken kauden Sveitsiin, mutta joukkueen nuoret pelimiehet ovat vastanneet kiitettävästi huutoon. Classicin ykkösketjussa Krister Savonen ja Sami Johansson muodostavat äärimmäisen vaarallisen tutkaparin. Liigan parhaan sentterin arvonimestä kilpaileva Savonen häikäisee taidoillaan ja Johansson maalintekijän ominaisuuksillaan. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on luvassa, kun kaksikko kaukalossa viilettää.

Lähtötilanne otteluun sarjataulukon kautta

Maanantain voiton myötä Erä on yhä sarjassa kahdeksannella, eli viimeisellä playoff-sijalla. Ero takana olevaan NST:hen kasvoi neljään pisteeseen. Vaikka lappeenrantalaisilla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna kuin tapanilalaisilla, on Erä tiukasti kiinni pudotuspelipaikassa.

Classic puolestaan taistelee tiukasti kotiedusta pudotuspeleihin. Tamperelaiset ovat sarjataulukossa viidennellä sijalla 24 pisteellä edellään muun muassa paikallisvastustaja Koovee. Ero sarjakärki Happeeseen on yhdeksän pistettä.

Tervetuloa koko perheen ottelutapahtumaan Vantaan Energia Areenalle keskiviikkona 28.1. klo 18.30!