Kuva: Juhani Järvenpää

Tapanilan Erä järjestää Tallink Silja Linen ja Super Parkin kanssa perheille suunnatun ottelutapahtuman keskiviikkona 14. lokakuuta, kun Erä kohtaa Vantaan Energia Areenalla Nokian KrP:n klo 18.30.

Keskiössä on kovan luokan säbäviihde, kun Tapanilan Erä isännöi Salibandyliigan ottelussa Nokian KrP:n näätälaumaa. Erä aloitti kauden vahvasti kolmella voitolla, mutta voittoputki katkesi edellisessä ottelussa TPS:n vieraana.

Näädät taas metsästävät ensimmäisiä vieraspisteitään, kun kasassa on tappiot Pasilasta Viikinkien vieraana ja Raumalta SalBan käsittelyssä. Kotihallistaan näädillä on kasassa voitto Kooveeta vastaan ja niukka tappio Classicille.

Ottelutapahtuman lomassa on kilpailuja ja puuhailuja nuoremmille ja miksei vähän vanhemmillekin katsojille. Palkintoina on mukavia elämyslahjakortteja ja tuttuun tapaan Burger King huudattaa yleisöä faniruletissa ja palkitsee äänekkäimmät kannattajat! Myös skidiparkki viihdyttää perheen pienimpiä koko tapahtuman ajan.

Erän yhteistyökumppani BUSMO kuljettaa fanit tähänkin otteluun ilmaiskyydillä Mosahallilta ja ottelun jälkeen takaisin! Kyyti lähtee Mosalta klo 17.45 ja paluumatka alkaa 15 min ottelun päättymisen jälkeen. Kyytiin mahtuu 50 ensimmäistä henkilöä. Meno-paluumatkalaiset ovat etusijalla, mutta yleensä kyytiin mahtuu myös vain yhteen suuntaan menijät.

Siljan Club One -kortilla kaksi yhden hinnalla sisään!

Pääsylipulla saat kaiken tämän:
* näet parasta salibandyviihdettä Suomen kovimmalta tasolta
* koet perhepelin aktiviteetit ja voit voittaa upeita palkintoja
* pääset tapaamaan Erän pelaajia heti ottelun jälkeen Erän fanipisteellä
* pääset BUSMOn kyydillä ilmaiseksi Mosahallilta Vantaan Energia Areenalle ja ottelun jälkeen takaisin
* saat viihdettä edullisesti koko perheelle: aikuisille huippu-urheilua ja perheen pienimmille skidiparkki!

Liput:
Peruslippu 14 € / Club One -kortilla 2 yhden hinnalla
Opiskelijat, eläkeläiset, lapset (7-15 v) 9 €
Perhelippu (2 aikuista + 2 lasta) 39 €
Alle 7-vuotiaat ja Erän salibandyjaoston jäsenet veloituksetta

Hanki lippusi etukäteen ja vältyt jonottamiselta!