Tapanilan Erä kohtaa lauantaina miesten Salibandyliigan kotiottelussaan oululaisen OLS:n. Erän puolustajatähti Tommi Aro povaa pitkässä haastattelussaan, että kevätkausi alkaa todella tiukalla taistolla.

Erä ja OLS iskevät yhteen Vantaan Energia Areenalla klo 17.00. Erälle kamppailu on ensimmäinen liigaottelu joulutauon jälkeen.

- Toivottavasti joukkue on hyvin levännyt ja päätkin olisivat saaneet lepoa. Toivottavasti jalka ja pää toimivat, Erän maajoukkuepuolustaja Tommi Aro sanoo.

Vastustaja OLS:n pelejä Aro ei ole tällä kaudella nähnyt, mutta tulosten ja sarjasijoituksen pohjalta on helppo ennustaa, ettei oululaiset tule helpolla pisteitä Erälle jättämään.

- Ilmeisesti ovat aika hyvin pelanneet, kun Oilersinkin voittivat vieraissa. Tiukka vääntö varmasti luvassa, Aro povaa.

Kauden puolivälin haastattelussaan Aro kertoo, miten pitkän linjan eräläinen näkee syyskauden annin peilaten sitä aiempiin Erä-vuosiin.

- Paljon hyvää meidän pelissä ja oli vähän liikaa toki huonoakin. Mutta tekemisen meininki ja ilmapiiri ovat hyviä, joten on hyvä lähteä rakentamaan kevättä.

- Ehkä pelin laatu on ollut  vielä vähän samanlaista ylä- ja alamäkeä kuin aiempina vuosina. Mutta ehkä me nyt saamme keväälle sellaisen hyvän nousun päälle, Aro hymyilee.

Aro oli syyskaudella yksi Erän parhaista pelaajista. Maajoukkuepuolustajan kohdistuu suuret odotukset, mutta niihin odotuksiin Aro on onnistunut vastaamaan.

- Pakko tässä on ollakin yksi parhaista. Sitä minulta odotetaan, joten täytyy yrittää vastata siihen huutoon. Samalla tavalla omat otteeni ovat vaihdelleet kuin koko joukkueella, eli ihan täysin tyytyväinen ei voi olla.

Katso Aron haastattelu kokonaisuudessaan yltä.