Jatkuuko Tuomas Iiskolan (kuvassa) maali-iloittelu tälläkin kaudella? Kuva: Mikko Hyvärinen

Tapanilan Erä aloittaa kauden 2014-2015 harjoitusottelut lauantaina 16. elokuuta ottelulla ruotsalaista Linköpingiä vastaan. Mosahallissa klo 16 pelattavaan otteluun on vapaa pääsy.

Ottelu on kahden salibandyjätin kohtaaminen, sillä vastakkain ovat jäsenmääriltään maailman suurimmat salibandyseurat. Maailman suurimman seuran titteliä kantava Linköping sijoittui viime kaudella Ruotsin liigassa runkosarjan 10. sijalle.

- Joukkueen tekeminen on ollut hyvää läpi kesän ja ryhmä vaikuttaa kaikin puolin yhtenäiseltä, energiseltä ja nälkäiseltä, Erän päävalmentaja Petteri Bergman tuumii kamppailun aattona.

Erän paidassa kautensa lauantaina aloittavat muun muassa paluun kotimaan kentille tekevät maajoukkuemiehet Lauri Kapanen ja Tommi Aro. 

- Pelaajamateriaali on aiempaa leveämpi ja kilpailu pelipaikoista on todella kovaa. Se on tuonut positiivista sähköä kaikkeen tekemiseen, Bergman kehuu.

Kovien pelaajavahvistusten lisäksi Happeen viime kevään mestarivalmentaja Jyri Korsman debytoi sinisten penkin takana lauantain ottelussa. Millaiset viisikot entinen hirvilaumalainen ja päävalmentaja Bergman ovat harjoitusotteluun laatineet? Kuka aloittaa eräläisten maalilla? Se selviää lauantaina klo 16.

- Vaikka molemmilla joukkueilla on varmasti päällimmäisenä tavoitteena oman pelin kehittäminen, on hienoa päästä pelaamaan heti kärkeen kansainvälinen harjoitusottelu Ruotsin pääsarjajoukkuetta vastaan, Bergman hehkuttaa.

Tule paikalle kannustamaan Erä voittoon!