Erän superviikonloppu ei kasvattanut pistepussia, mutta se ei estä lähestymistä positiivisen kautta. Erä haastoi sunnuntain TV-ottelussa mestari SPV:n ennakkoluulottomasti ja väläytti taitojaan, vaikka vieraat voittivatkin 6-8 (2-1, 2-2, 2-5).

Ensi erässä Eero Nuutinen sekä Sami Lehtinen nostivat siniset tappioasemasta johtoon, ja toisessa Sami Lehtinen kiskaisi kolmella pompulla lukemiksi 3-1. Vieraiden kavennuksen jälkeen nähtiin yksi illan intensiivisimmistä jaksoista kun Tommi Rosendahl sai hiukan kevyesti viiden minuutin jäähyn, mutta Erä piti raivokkaalla taistelulla maalinsa puhtaana ja oli jopa vähällä iskeä alivoimalla.

Aaron Fagerholm tinttasi ilmasta lukemiksi 4-2, mutta SPV pääsi taas kaventamaan, ja kolmannessa erässä tupaan pölisi pakkaslunta oven ja ikkunoiden täydeltä. Heti erän alkuun Sami Koski tasoitti rangaistuslaukauksesta, ja kuusi minuuttia myöhemmin taululla irvisteli jo 4-7.

Tommi Rosendahlin kavennus kakkospallosta maalin edestä nostatti toiveita loppukiristä, mutta vain puoli minuuttia myöhemmin pallo löytyi taas Erän verkosta.

Illan viimeisen täysosuman tinttasi näyttävästi yläpeltiin Jere Oksanen, joka kantoi tänään joukkueen parhaan pistemiehen Tupla-paitaa.

Erän hyvää taistelua mestareita vastaan alleviivaa, että kokoonpanosta puuttuivat niin Ilari Heikkinen ja Jussi Kosola kuin eilen loukkaantuneet Ilkka Koski ja Tuomas Iiskolakin.