Kuva: Juhani Järvenpää

Tapanilan Erä kohtaa kauden toisessa miesten Salibandyliigan ottelussaan espoolaisen Indiansin. Erä avasi kautensa voitolla M-Teamista, joten Vantaan Energia Areenalla pelataan jo toinen paikallistaisto viikon sisään.

Kokosimme listan pelaajista, joita kannattaa erityisesti pitää silmällä perjantaina klo 18.30 alkavassa Tapanilan Erän ja Westend Indiansin ottelussa.

Erä # 9 Perttu Puska

Joensuun Josban viime kauden kapteeni Perttu Puska tuli ryminällä sisään uuteen joukkueeseensa kauden avausottelussa. Puska iski uransa ensimmäisen Erä-osuman vain 16 sekunnin jälkeen ja illan aikana syntyi heti kauden ensimmäinen hattutemppu. Puska tuo Erän ykkösviisikkoon taitoa, mutta ennen kaikkea voimaa ja taistelutahtoa. 

Erä # 91 Tommi Rosendahl

Tommi Rosendahl osoitti heti kauden avauspelissä ansaitsevansa joukkueen ykkössentterin paikan. "Ruusu" ja Puska muodostivat M-Teamia vastaan käsitteen "Ruusupuska", kun kaksikko piti vastustajaa pilkkanaan hyökkäyspäässä. Rosendahl kokosi avausottelussa viisi tehopistettä - yksi näyttävä maali ja neljä näyttävää maalisyöttöä.

Erä # 19 Tuomas Iiskola

Maalivahtien kauhu Tuomas Iiskola on taas iskussa! Iiskola kärsi kesällä loukkaantumisesta, mutta paluu kaukaloon tapahtui sopivasti Salibandyliiga-kauden avauspelissä. Erän valmennusjohto säästeli Iiskolaa vielä ensimmäisessä 60-minuuttisessa sitten loukkaantumisen, mutta vähälläkin peliajalla taitava ja tulisella laukauksella varustettu Iiskola oli joukkueen parhaimmistoa. Avauspelissä tulisella vedolla tuli jo yksi osumakin ja lisää on tulossa.

Indians # 20 Mikael Sievänen

Erä-kasvatti oli avainasemassa, kun Indians taisteli kauden avauspelissään vierasvoiton SalBasta jatkoajalla. Sievänen iski ottelussa kahdesti, ensin varsinaisella peliajalla ja lopulta voittomaalin jatkoajalla. Sievänen on vahva keskushyökkääjä, jonka otteista näkyy myös junioriajan jääkiekkotausta. Sieväsen vahvuuksiin kuuluu erinomainen pelisilmä.

Indians # 88 Markus Markkola

Markus Markkola on Indiansin tärkein yksittäinen pelaaja. Nuori hyökkääjä on yksi liigan taitavimmista pelaajista, joka tunnetaan nopeasta rytminvaihtokyvystään ja näyttävistä harhautuksistaan.

Indians # 77 Teemu Venäläinen

Sieväsen tapaan Erän kasvatti, joka ei mahtunut ensin oman ikäluokkansa edustusjoukkueeseen Erässä, mutta raivasi tien määrätietoisella työllä aina liigaan kakkosjoukkueen kautta - toisin kuin yksikään muu edustusjoukkueen pelaaja. Viime kaudella puolustaja Venäläinen iski kasvattajaseuraansa vastaan Otahallissa hattutempun. Mielenkiintoinen fakta on, että Teemun äiti on Erä-manageri Jari Oksasen hiustyylin takana. Teemun äidin Malmilla sijaitseva parturikampaamo on ollut Jarin suosiossa jo vuosien ajan.

Hanki lippusi Erä-Indians-otteluun tästä!