Kolme maalia laukonut Lauri Kapanen sekä päävalmentaja Petteri Bergman olivat OLS-ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa odotetun muikealla mielellä. Kaksitoista tehtyä maalia on Erän kauden kärkitulos, ja ennen kaikkea se tuotti sarjataulukkoon kaksi tärkeää pistettä.

- Pelien alut ovat olleet meiltä heikkoja ja niin taas tänään mutta sieltä on pystytty tulemaan takaisin peliin niin kuin nytkin, Lauri Kapanen mietti.
- Toisen erän alkuun tuli vieläpieni notkahdus, mutta pystyttiin käyttämään maalipaikat tehokkaasti hyväksi ja juuri se meillä on ollut suurin ongelma. Nyt tuli onnistumisia isolla rintamalla.

- Vastustaja oli juuri niin vahva ja yritteliäs ja uuttera kuin odotettiinkin, päävalmentaja Petteri Bergman kehaisi kauden komeetta OLS:aa.
- Lataavat erien alkuun, ja hyvässä muistissa oli kuinka Oulussa 10 minuutin jälkeen taululla oli 4-0 kotijoukkueelle ja nyt ensimmäisessä erässä 0-3 heille. Tänään hävittiin erien alut 0-5 mutta pystyttiin toki sitten petraamaan kolmanteen. Vaikka lähdöt olivat vaikeat, saatiin sitten kuitenkin suunta käännettyä erien edetessä. Pystyttiin toteuttamaan välillä aika mallikkaastikin sitä, miten meidän oli tarkkoitus pelata.
Ennen kaikkea Bergman korosti kuitenkin kahden sarjapisteen arvoa.
- Nyt kerrankin ne pisteet näkyvät siellä missä pitää eli sarjataulukossa eikä tullut pelkästään pelin kehittymistä ja vastustajan maalivahdista hyvä. Tänään saatiin iso läjä onnistumisia ja ne kaksi paunaa sarjataulukkoon.

OLS:n Antti Nieminen harmitteli luonnollisesti johtoaseman valumista käsistä.
- Hyvä alku ja vielä uudelleen toiseen erään, mutta ei osattu johtoasemassa jäädyttää peliä eikä pelata fiksusti. Meiltä huonoa puolustamista ja huonoa peittämistä eikä oikein saatu apuja kummallekaan maalivahdillemme.

- Alku oli tosi hyvä, saatiin hyvin nostettua paine ja reagoitiin hyvin. Sitten yksi virhe ja pari jäähyä ja peli olikin tasan, ja sen jälkeen nähtiinkin kauden paskinta OLS:ia, vieraiden valmentaja Jami Herrala murahti.
-  Tehtiin varmaan yhtä paljon virheitä kuin koko kaudella tähän mennessä yhteensä niin karvauksessa kuin puolustamisessakin. Vastustaja käytti paikkansa hyvin, ja tuommoisella määrällä päästettyjä maaleja ei kyllä voiteta ketään tässä sarjassa.