Hukatut maalipaikat olivat totta kai päällimmäisinä Erän puheenvuoroissa kotiavauksen jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Otteiden paraneminen peli peliltä ja kyky luoda tekopaikkoja muistettiin silti myös.

- Ukkoja oli monta kertaa yksin läpi ja muutenkin maalipaikkoja oli tolkuttomasti muttei saatu niistä sisään, päävalmentaja Petteri Bergman tiivisti illan dilemman.
- Voittoa haettiin joten totta kai lopputulos harmittaa, naulasi illan ottelun tulospuolen.
- Pystyttiin tänäänkin pelaamaan vauhdikasta, iloista ja viihdyttävää salibandya mutta valitettavasti se ei vielä näy sarjataulukossa. Kolmas ottelu viidessä päivässä toi toki myös peliin omanlaisensa kuvion, Bergman mietti.
- Peli peliltä ollaan kuitenkin pystytty parantamaan, ja nousujohteinen trendi on hyvä merkki. Jatkuvista prosesseista ja homman kehittämisestä on kuitenkin koko ajan kyse, ja totta kai koko ajan ajetaan sisään erilaisia pelitavallisia asioita, mikä ottaa oman aikansa, päävalmentaja sanoi samalla kun Sami Lehtinen ja Eero Nuutinen muistuttivat taustalla kuuluneessa fanipisteen haastattelussa terävän ja rennon viimeistelyn tärkeydestä.
- Mutta turhat selittelyt pois ja jatkossa paikoista pallo maaliin. Seuraavaksi on jo aika kääntää katseet kohti seuraavaa viikonloppua.

Molemmissa pelaamissaan syksyn otteluissa maaliverkkoa pöllyttänyt Lauri Kapanen näki Erällä olleen kaikki mahdollisuudet voittoon.
- Kahden erän jälkeen oltiin tasoissa ja siinä oli meidän paikat iskeä niin itselläni kuin muillakin. Kolmannessa erässä päästettiin muutama vähän helppo, ja kun ei tehty omista paikoistamme niin kaveri teki, "Kapis" näki.

Erän seuraava kotiottelu pelataan lokakuun 1. päivänä, jolloin vastustajaksi Vantaan Energia Areenalle saapuu Westend Indians.