Kolme voittoa, pistepörssin piikkipaikka ja kuukauden pelaajan titteli. Tuomas Iiskolan Salibandyliiga 2013 - 2014 ei olisi juuri paremmin voinut alkaa. Viime kaudella 42 tehopistettä takonut "Tupe" on latonut kolmeen kierrokseen jo tehot 5+7=12.

- Ketjukaverit ovat suurin osasyy onnistumisiin, alkukiihdytyksen sankari vähättelee osuuttaan.

- Nyt on päästy vetämään koko kesä treeneissä samoilla ketjuilla kun edellisenä vuonna vaihdeltiin paljon enemmän. Koko joukkueena on saatu leveälti onnistumisia.

Myös valmistautuminen kauteen on ollut edellisvuosia parempi Kevään 2011 nuorten maailmanmestarin menoa ovat sen jälkeen jarruttaneet sekä varusmiespalvelus että loukkaantumiset.

-Nyt on alla ehjä kesä, ei ole ollut sairastelua eikä mitään.

Edellisten kolmen ottelun maaleista tai pisteistä ei yhtäkään saa mukaan perjantain NST-otteluun, ja rotsit pysyvät kiinni.

- NST on selvästi kovempi vastustaja kuin edelliset, ja pelistä tulee taatusti tiukempi, Tuomas Iiskola muistuttaa.

- Puolustuksesta Töllikön Risto nousee varmasti esiin, ja hänet pitää ottaa tarkasti kiinni. NST:llä on myös loistava maalivahti Jarkko Monthan, yksi liigan peittävimmistä vahdeista, jonka takana on niukasti tilaa ja joka napsii palloja hyvin kiinni.

Perjantaina ratkaisee ensinnäkin se, kumpi tekee enemmän maaleja. Mutta entä itsestäänselvyyden takana?

- Jos onnistutaan omassa tekemisessä hyvin, ollaan vahvoilla, Tuomas Iiskola tiivistää avaamatta pelisuunnitelmaa ennalta enempää.