Tapanilan Erän urakka miesten Salibandyliigassa jatkuu perjantaina vierasottelulla Esport Oilersia vastaan. Riemukkaan TPS-vierasvoiton jälkeen Erä taipui keskiviikkona kotiluolassa SSV:lle, mutta taistelu pudotuspelipaikasta jatkuu kiivaana Tapiolassa.

- Erittäin hyvillä mielin lähdemme perjantain otteluun. Kävimme joukkueen kanssa hyvän palaverin SSV-matsin jälkeen, teimme muun muassa videoanalyysit SSV-ottelusta ja Oilersista. Joukkueen ilme on hyvä ja vahvasti lähdemme haastamaan espoolaisia, Erän päävalmentaja Petteri Bergman kertoo.

SSV:tä vastaan Erä paransi hyökkäyspään suoritustaan ottelun edetessä, mutta kahden ensimmäisen erän virheet tekivät sillä kertaa takaa-ajourakasta liian suuren.

- Pallollinen peli on se, mihin meidän on nyt saatava parannusta. Meidän täytyy pystyä pelaamaan pallollista peliä omalla tasollamme ja sitä kautta pystyä luomaan tilanteita, Bergman muistuttaa.

Erä lähtee perjantai-illan Salibandyliiga-trilleriin lähes samalla kokoonpanolla kuin SSV-mittelöön. Viikinkejä vastaan loukkaantunut puolustaja Jussi Kosola ei pelaa, mutta hänen tilalleen kokoonpanoon palaa Valtteri Vapola. Tapanilan Erän maalia vartioi ilmiömäisiä torjuntoja SSV:tä vastaan esittänyt Markus Laakso.