Tapanilan Erän puolustaja Tommi Aro aikoo pelata uransa parhaan kauden, kun pallo lähtee pyörimään kauden avausottelussa perjantaina Vantaan Energia Areenalla.

Viime kaudeksi Erään Sveitsistä palannut huippupuolustaja Tommi Aro odottaa vesi kielellä alkavaa liigakautta. Neljänteen sijaan päättynyt edelliskausi oli rikkonainen loukkaantumisen takia, mutta nyt kovaluinen ja äärimmäisen taitava puolustaja on valmis uuteen haasteeseen.

- Jos mahdollisimman moni pystyy pelaamaan tasaisesti omilla vahvuuksillaan läpi koko kauden, on meillä mahdollisuudet mennä ihan kuinka pitkälle tahansa. Vaikka Hartwallille asti, Aro tuumii viitaten tällä kaudella ensimmäistä kertaa pelattavaan superfinaaliin, joka huipentaa kauden 16. huhtikuuta Hartwall Arenalla.

Jo viime kaudella Aro oli yksi niistä kokeneista pelaajista, jotka nousivat tiukan paikan tullen esiin ja kampesivat Erän pudotuspeleihin ja aina pronssiotteluun saakka. Henkilökohtaisiin tavoitteisiinsa Aro laskee yhä johtajuuden.

- Tavoitteeni on pelata urani paras kausi ja johtaa joukkuetta niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, Aro tiivistää.

Harjoitusottelukaudella Aro on pelannut Erän ykkösviisikossa yhdessä Lauri Kapasen, Tommi Rosendahlin, Perttu Puskan ja Ossi Jalosen kanssa. Entisen Sveitsin kämppiksen, Lauri Kapasen, kanssa yhteispeli toimi kuin ajatus jo viime kaudellakin, mutta nyt meno on ollut harjoituspeleissä viisikkotasolla huimaa. 

- Pallo, jalat ja ajatus liikkuvat. Vahvuutena meillä on myös se, että olemme sopivan kriittisiä kaikki itsellemme ja toisillemme. Minun tehtävänäni on pitää oma pää puhtaana, työntää pallo hyökkääjille ja ohjata niitä puheella, Aro kuvailee viisikon peliä.

Erä ja Aro aloittavat liigakautensa kuumalla paikallistaistolla, kun sarjanousija M-Team saapuu Vantaan Energia Areenalle perjantaina klo 19.00. Sarjanousijalla on kova halu näyttää kuuluvansa liigatasolle, joten helppoa iltaa ei ole sinisille luvassa.

- Ainakin niillä on yksi tosi hyvä ketju. Muuta en oikein osaa sanoa. Kaikki vastustajan pelaajat on hankalia, jos ei itse keskity sataprosenttisesti jokaiseen tilanteeseen, Aro muistuttaa.

Erän ja M-Teamin välinen kauden avausottelu alkaa siis liikennelakon takia poikkeuksellisesti klo 19.00 perjantaina 18. syyskuuta. Tervetuloa kannustamaan Tapanilan Erä voittoon!

Varmista paikkasi kauden parhaissa peleissä ja hanki kausikorttisi nyt!