Tapanilan Erä ja Happee aloittivat miesten Salibandyliigan puolivälieräsarjansa perjantaina Jyväskylässä. Kotijoukkue Happee oli tällä kertaa onnistunut valmistautumisessaan Erää paremmin, ja ensimmäinen playoff-voitto kirjattiin jyväskyläläisille maalein 7-2.

Erä aloitti ottelun maalinteon vajaan kuuden minuutin pelin jälkeen, kun Mikko Pasanen heilutti maaliverkkoa. 

Happee tuli ajassa 7.28 tasoihin Joonas Pylsyn maalilla. 10 minuutin täytyttyä kotijoukkue iski nopeaan tahtiin kolmesti ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin lopulta Happeen 5-1-johdossa, kun Veli-Matti Hynynen rokotti ylivoimalla Sami Lehtisen istuttua jäähyä työntämisestä.

Happeen maali-iloittelu hyytyi kamppailun edetessä, mutta Erä ei pystynyt toisessa ja kolmannessa erässä enää kuromaan etumatkaa kiinni. Ottelun puolivälissä taululla loisti Happeen 6-1-johtolukemat Jalo Kouvosen osuttua tolppien väliin.

Päätöserässä myös siniset pääsivät maalin makuun, mutta loppukiriksi maali syntyi liian myöhään. Mikko Pasasen reilut puoli minuuttia ennen loppusummeria tekemä maali summasi päätösnumeroiksi Happeen 7-2-voiton.

Puolivälieräsarjan toinen ottelu pelataan sunnuntaina Erän kotiareenalla Pasilan Urheiluhallissa klo 18.00. 

Ja jotta lehterit olisivat sunnuntaina sinisenään, on ottelun ovelta ostettaviin lippuihin saatavilla Erä-fanin playoff-paketti. 

Pääsylippu ja Erän fanihuivi 

Aikuiset 20e
Lapset (7-15v), opiskelijat, eläkeläiset 15e
Eräläiset 12e

Huivin hinta normaalisti 15 euroa.