Tahdotko mukaan taistelemaan salibandyn Suomen mestaruudesta? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä Tapanilan Erän miesten Salibandyliigan joukkue etsii huoltajaa.

Tapanilan Erän pitkäaikaisen ja erittäin pidetyn huoltajan Jari Saukkosen kahdeksanvuotinen rupeama eräläisten isähahmona päättyy tältä erää. Saukkonen on antanut Erälle kaikkensa, joten välillä on aika keskittyä perheeseen.
 
- Olen saanut kulkea aikamoisen matkan Erän kanssa, kokea huikeita hetkiä, isoja voittoja, karvaita tappioita, iloa ja kyyneleitä ja aika paljon hien hajua! Mistään muualta en näitä kokemuksia ja muistoja olisi voinut saada kuin yhdessä Erän kanssa, Saukkonen muistelee tunteikkaana.
 
Nyt siis Erässä on huoltajan suuret saappaat täytettävänä. Uuden huoltajan haku on alkanut.
 
- Totta kai aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on hyödyksi, mutta kaikista tärkeintä on löytää innostunut, joustava ja yhteistyökykyinen henkilö. Lisäksi järjestämme tarvittaessa koulutusta ensiavun, teippausten ja mailahuollon osalta, Erän päävalmentaja Petteri Bergman kertoo.
 
- Iso kiitos Jartsalle yhteisistä vuosistamme. Yhteinen matkamme alkoi itseasiassa kahdeksan vuotta sitten vastaavalla ilmoituksella seuran kotisivuilla, josta Jartsa sen löysi ja innostui. Hän on ollut olennainen osa yhteisöämme ja vaikka tiemme nyt ainakin toistaiseksi eroavat, jää seurahistoriaan elämään aikamoinen määrä erilaisia hienoja tarinoita ja muistoja tästä ajasta, Bergman kiittää.
 
Mikäli kiinnostuit Erän liigajoukkueen huoltajan tehtävistä, ota yhteyttä Erän manageriin Jari Oksaseen. Yhteystiedot löydät täältä.