Tapanilan Erä vahvistui kesken kauden kokeneella pelimiehellä, kun Petri Ikonen liittyi liigajoukkueen vahvuuteen Erä Akatemiasta. Mitä Ikonen tuumii Akatemian merkityksestä pelaajalle? Entä millaisia ajatuksia tuleva paikallisottelu Viikinkejä vastaan herättää?

Kaukalossa rytisee keskiviikkona, kun Tapanilan Erä isännöi Vantaan Energia Areenalla paikallisvastustaja Viikinkejä klo 18.30 alkaen. Suomen Cupissa hallitseva cup-mestari Viikingit oli vielä askeleen edellä, mutta keskiviikkona Erä hakee ahnaasti revanssia ja stadin herruutta.

- Entistä kovempi matsi tiedossa. Viime ottelu oli jo mukavaa vääntöä, mutta paljon jäi parannettavaa ja hampaankoloon. Muutaman mustan hetken takia hävittiin peli. Nyt täytyy olla haalarit tiukemmalla ja lähteä oikeasti niistämään kavereita siinä pelissä, Erä-hyökkääjä Petri Ikonen kertoo.

Haluatko Voittajakatsomoon naisten MM-kisoihin? Miesten ja naisten Salibandyliiga-otteluihin saapuneiden kesken arvotaan jokaisessa ottelussa kaksi ikimuistoista matkaa Veikkauksen Voittajakatsomoon. Elämys sisältää parhaat paikat Voittajakatsomossa, erätaukoruokailun, lajilegendojen vierailut, fanituotteita ja mahtavan tunnelman. Katso lisätiedot ja muut mukana olevat ottelut täältä.

Salibandy on tukevasti mukana myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, avoinna olevat salibandykohteet näet täältä.

Osta lippusi ennakkoon tästä!