Tapanilan Erän kolmen Tampereella pelattavan vierasottelun rypäs jatkui mukavissa merkeissä maanantaina, kun toinen perättäinen kolmostien taival toi 11-7-voiton Nokian KrP:stä.

Hyökkääjä Aaron Fagerholmin kolmen maalin ilta ja maukas vierasvoitto takaavat sen, että Erä on hyvissä asemissa Salibandyliigan pudotuspelitaistossa, kun runkosarja lähestyy huipennustaan. 

Erä nousi voiton myötä 22 pisteellä runkosarjan kuudennelle sijalle ohi Indiansin. Takana NST on 20 pisteessä, TPS ja Josba 19 pisteessä, kun runkosarjaa on kolme ottelua jäljellä.

Ilan ottelussa jo avauserä lupasi maalijuhlia, kun Erä johti kamppailua 20 minuutin jälkeen lukemin 5-3. Ensimmäinen osuma nähtiin kamppailun avausminuutilla, kun Sami Lehtinen veivasi rangaistuslaukauksesta 1-0-lukemat ajassa 00.58.

Hattutempun iskeneen Fagerholmin lisäksi Erä-pelaajista maaleilla mässäilivät kahden maalin Lehtinen ja Tom Strömsten. Illan ehkä tärkeimmästä maalista vastasi Mikko Sipilä, joka toisessa erässä Erä-jäähyn jälkeen napautti vieraat jälleen kahden maalin karkumatkalle, kun KrP oli erän alussa hiipinyt jo maalin päähän.

Päätöserässä nokialaisten takaa-ajoyritykset pysähtyivät Lehtisen ylivoimamaaliin, joka siirsi Erän 9-6-johtoon ajassa 50.32. Ilman maalivahtia 6-10-tilanteessa pelannut KrP osui vielä kertaalleen, mutta Strömstenin toinen maali vajaa minuutti myöhemmin ajassa 56.41 sinetöi ottelun lopputuloksen.

Erän Tampereen turnee jatkuu jo keskiviikkona, kun tie vie Tampere Areenalle Classicin vieraaksi. Vauhdikas viikko päättyy huikeaan kotiotteluun sunnuntaina 23. helmikuuta, kun samoista playoff-paikoista Erän kanssa kamppaileva Josba saapuu Mosalle klo 17. 

Katso tästä ottelun tilastot (SSBL)

Katso tästä runkosarjan tilanne (pojot.fi)