Tapanilan Erän ykkösketjun laitahyökkääjä Aaron Fagerholm odottaa malttamattomana tulevaa superviikonloppua, jossa Erä isännöi perättäisinä päivinä kahta Salibandyliigan huippuottelua. 

Erä-fanin todellinen unelmaviikonloppu alkaa lauantaina Pasilan Urheiluhallista klo 17, jolloin sininen pyörremyrsky saa riepoteltavakseen Esport Oilersin. 

- Voisin kuvitella, että hurjan vauhdikas peli tulee. He pelaavat aktiivista peliä, kuten mekin. Molemmilla on nuoria pelaajia, jotka haluavat näyttää osaamistaan. Lahjakkaita ja taitavia pelaajia, jotka tykkäävät tehdä kentällä aika luoviakin ratkaisuja välillä, Fagerholm arvioi Erän harjoituksissa torstaina. 

- Uskon, että yleisö tulee varmasti viihtymään ja maaleja nähdään paljon. Toivottavasti maaleja tulee enemmän Oilersin päätyyn, Fagerholm jatkaa. 

Vajaa vuorokausi Oilers-pelin alkamisen jälkeen Pasilan Urheilutalolle saapuu jo uusi vastus, kun kaksinkertainen Suomen mestari Seinäjoen Peliveljet astelee kaukaloon haastamaan Erää Ylen tv-ottelussa. Suora lähetys kamppailusta nähdään TV2:ssa klo 16.00 alkaen.

 - Viikonlopun vastustajat ovat sinänsä aika samantyyppisiä, että molemmat pelaavat liikkuvaa peliä. SPV pelaa sitä pelitapaa ehkä kokemuksen kautta viisaammin, he tekevät vähemmän virheitä. Seinäjokiset ovat myös ehkä vaarallisempia pallon kanssa, Fagerholm kuvailee. 

Ylen haastattelussa SPV:n valmentaja Tommy Koponen nosti Erän jopa ennakkosuosikiksi mestareita vastaan, kun seinäjokisten kausi on alkanut paikka paikoin yskähdellen. 

- Jos haluavat olla altavastaajia, niin saavat ottaa sen roolin. Pelaajana ei tule sitä kentällä mietittyä. Pisteet jaetaan vasta pelin jälkeen, Fagerholm hymyilee. 

"Halu kehittyä urheilijana on kova"

Erän otteluissa on jo tällä kaudella nähty upeaa viimeistelyä, kun Fagerholm on tehnyt vastustajien puolustajista ja maalivahdeista pujottelukeppejä. Jo seurakunnan salibandykerhosta alkanut innostus mailan ja pallon kanssa harjoitteluun on jatkunut myös liigauran aikana.

 - Halu kehittyä urheilijana on kova. Se vaatii harjoittelua. 

Superviikonlopun vastustajien kannattaakin olla varuillaan, sillä Fagerholm on käynyt salaa suunnittelemassa uusia harhautuksia. 

- Pyörähdykset ovat omia suosikkejani. Niitä pyrin aina välillä tekemään tuolla. Yhden voin luvata viikonlopuksi, Fagerholm nauraa. 

Lauantain ja sunnuntain Erän kotiotteluihin odotetaan sinistä yleisömerta. Eikä ihme, kun kuuntelee Fagerholmin vastausta kysymykseen "ketä tulisit katsomaan Erän otteluun, jos itse olisit katsomon puolella?". 

- Ehdottomasti meidän pistepörssin ykköstä, eli Tuomas Iiskolaa. Hän pelaa aivan huikeaa kautta ja tekee hienoja asioita kentällä. Sitä tulisin ehdottomasti katsomaan.

- Lisäksi myös meidän ketjun sentteriä, eli Tommi Rosendahlia, joka jää usein vähän vähemmälle huomiolle. Hän on pelannut alkukauden älyttömän hyvin. Tekee tosi siistejä juttuja kentällä, haastaa vastustajia ja antaa loistavia syöttöjä. Hän on yksi syy siihen, miksi Iiskola on pelannut niin hyvän alkukauden, Fagerholm kehuu.