Erän päävalmentaja Petteri Bergmania TPS-voitossa ilahdutti ennen kaikkea se, miten sininen joukkue paransi otteitaan perjantain harmillisen NST-tappion jälkeen.

- Oli erilainen lataus ja erilainen kehonkieli ja saatiin peliin hyvä startti. Kaukalossa tänään nähtiin tänään hyvin eri ryhmä kuin NST:tä vastaan.

Bergman muistutti, että selvistä loppunumeroista huolimatta peli oli kaikkea muuta kuin selvä.

- Tasaista oli, ja kolmannessa erässä molemmilla oli paikkansa ratkaista. Itse korostettiin aktiivisuuden ja liikkeen merkitystä, ja onnistuttiin lopulta laajalla rintamalla. Se tuntuu hyvältä.

Erän tähänastiset viisi vastustajaa eivät ennakkoarvioissa kuuluneet mestarisuosikkien joukkoon, ja nyt haaste käy entistä maukkaammaksi kun vastaan asettuvat sarjan isoihin kuuluvat SSV, Oilers ja SPV.

- No isoja ja isoja. Samanlaisia seuroja ja joukkueita ne ovat kuin muutkin, mutta totta kai esimerkiksi paikallispeleissä on ihan oma aspektinsa, joka sytyttää. On kiva kun on paljon pelejä, ja nyt ollaankin päästy hyvään peliputkeen. Toivon lehtereille paljon yleisöä, sillä uskon, että tämä vauhdikkaan viihdyttävä pelityylimme varmasti uppoaa heihin, Petteri Bergman toivottaa katsojat jo nyt tervetulleiksi.