Tapanilan Erä kohtaa keskiviikkona kuumassa paikallistaistossa naapuriseura SSV:n. Erän hirmukutinen hyökkääjä Tuomas Iiskola kaipaa suoraviivaisuutta joukkueen hyökkäyksiin, jotta maalihanat aukeaisivat kunnolla Salibandyliigan 2000-luvun menestyneintä joukkuetta vastaan.

- Täytyy toimittaa palloa enemmän maalille ja hyökkäyksistä pitää tehdä mahdollisimman yksinkertaisia. Toivotaan, että sitä kautta onnistumisia tulee sitten, Erä-hyökkääjä Iiskola tuumii paikallispelin alla.

Iiskola tunnetaan hirmuisesta laukauksestaan, joka on vastustajien kauhu jo puolesta kentästä lähtiessä. Iiskola on ollut vihulaisten papereissa jo pitkään merkitty mies, mutta kaukalossa Erän maalipyssy ei ole erityisvartiointia hämmästellyt.

- Aika samanlaista se on ollut kuin aina ennenkin. En ole sillä tavalla suuria eroja siinä huomannut.

Keskiviikkona Iiskola virittelee pyssyään kohti SSV:n maalia. Paikallisvastustajan joukkue on eräläisille tuttu, eikä epäilystä vastustajan asettamasta haasteesta ole.

- Ehkä joukkue on vähän viime kaudesta heikentynyt, mutta on se kova nippu edelleen, Iiskola summaa.

- Meidän oman pelin täytyy olla kunnossa. Ja pelin kääntäminen, mikä on ollut meille iso ongelma, se pitää saada nyt kuntoon. Ensimmäisen pelaajan, joka menee kulmaan pallolle, on saatava pallo nopeasti liikkeelle ja saman tien ylöspäin kohti maalia, Iiskola ohjeistaa.

Tapanilan Erän ja SSV:n paikalliskamppailu alkaa klo 18.30 Vantaan Energia Areenalla keskiviikkona 5. marraskuuta. Erän yhteistyökumppanin HOK:n avulla ottelun sisäänpääsymaksu on vain kahdeksan euroa S-etukorttia vilauttamalla. Tervetuloa!