Tapanilan Erän miesten salibandyliigajoukkueen päävalmentaja Petteri Bergman ei jatka tehtävässään ensi kaudella. Bergman siirtyy uusien haasteiden pariin kaksivuotisen sopimuksensa umpeutuessa.

 
Erä ja Bergman päättivät yhteisymmärryksessä, että nykyistä sopimusta ei enää ensi syksynä jatketa. 
 
Bergman valmensi 14-vuotisen Erä-uransa aikana tapanilalaiset muun muassa kahdesti SM-hopealle, kahdesti SM-pronssille, kahdesti Suomen Cupin voittoon ja kertaalleen EuroCupin hopealle . Erän A-nuoret hän valmensi Suomen mestariksi keväällä 2013.
 
- Uudet tuulet puhaltavat ensi syksynä, mutta tässä kohtaa kaikki katseet ovat tämän kevään liigataistoissa, joissa tavoitteena on edelleen vain Suomen mestaruuden voittaminen, Bergman kommentoi.
 
Salibandyliigan pudotuspeleihin valmistautuva Erä kartoittaa parhaillaan ensi kauden päävalmentajatilannetta.
 
- Petteri on tehnyt hienoa työtä Erässä ja ollut iso osa sinistä perhettä. Haluamme kiittää Petteriä yhteisistä vuosista ja toivottaa menestystä myös tulevaisuuteen. Neuvottelut päävalmentajaehdokkaiden kanssa ovat käynnissä. Niistä tiedotamme kuluvan kauden päätyttyä, Erän urheilujohtaja Joonas Naava sanoi.
 
Ennen pudotuspelejä Erä pelaa vielä runkosarjaa kahdesti kotiyleisön edessä. Sunnuntaina 22. helmikuuta Vantaan Energia Areenalla vastaan asettuu joensuulainen Josba. Ensi viikon perjantaina runkosarja päättyy kotiyleisön edessä pelattavaan Koovee-otteluun.