Tapanilan Erän päävalmentaja Petteri Bergman myhäili tyytyväisenä maukkaan voiton jälkeen lauantaina. Erä päätti sarjajohtaja Classicin voittoputken komealla 10-7-voitolla kotiyleisön edessä.

- Tänään oli aivan erilainen Erä kuin esimerkiksi Koovee-ottelussa täällä taannoin. Nyt joukkueen tahtotila oli kunnossa, joukkue oli valmis laittamaan kroppaa likoon ja maksamaan voitosta hintaa, Bergman kehui ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Erä totisesti esiintyi edukseen lauantai-illan trillerissä. Päätöserässä Classic tuli vielä kahden maalin päähän heti erän alkuun, mutta Erä puolusti urhoollisesti ja iski lopussa tamperelaiset kanveesiin.

- Värikkäiden  vaiheiden jälkeen saimme tärkeät kaksi pistettä. Totta kai sen kautta täytyy olla tyytyväinen. Aiemmin on ollut haasteita kääntää tiukat matsit voitoiksi, nyt onnistuttiin.

Pasilassa Floorball Circus -tapahtumaa ja Erän komeaa kotivoittoa todisti lähes 800 katsojaa. Yleisö oli riehakkaalla tuulella ja voimakkaat Erä kannustukset kaikuivat hallin seinillä koko ottelun ajan.

- On kivaa, että tähänkin halliin on saatu eri tavalla elämää kuin vuosien varrella. Sirkusteema näkyi hienosti. Yleisöä oli pykälä enemmän paikan päällä ja yleisö oli aktiivista. Kaikille kiitos siitä. Tästä on hyvä jatkaa.

Erän liigapelit jatkuvat jo sunnuntaina, kun joukkue matkustaa Jyväskylään Happeen vieraaksi. Tänään nautitaan Classic-voitosta, mutta huomenna Hirviteatterissa joukkueen täytyy jälleen näyttää parasta osaamistaan.

- Huomenna startataan nokka kohti Jyväskylää. Käydään bussissa läpi tätä ottelua ja siirrytään kohti Happeeta. Tämä oli hieno voitto, mutta huomenna tästä ei saa mitään. Silloin peli alkaa jälleen nollista, päävalmentaja Bergman muistutti.