Tapanilan Erän päävalmentaja Petteri Bergman kiitteli joukkueensa yhtenäisyyttä, kun Erä oli edennyt Salibandyliigan puolivälieristä neljän parhaan joukkoon. 

Erä eteni Salibandyliigan välieriin kukistamalla keskiviikkona tamperelaisen Classicin vieraskaukalossa maalein 4-3. Runkosarjan kahdeksikko Erä lähetti siis kolmanneksi yltäneen mestariehdokkaan laulukuoroon puhtaasti voitoin 3-0.

- Tämä oli kahden erinomaisen joukkueen tasainen ja rehti mittelö, kuten kaikki pelit tässä sarjassa. Tämä ei ollut missään nimessä helppo pala. 3-0-otteluvoitot kertovat siitä taistelutahdosta, joka tästä joukkueesta löytyy, Erän päävalmentaja Petteri Bergman totesi välieräpaikan varmistuttua.

Keskiviikon kamppailussa Classic piti ohjaksia avauserän verran. Ensimmäinen erä oli tapanilalaisilta hakemista ja kentällä nähtiin useita helppoja virheitä, joista vastustaja pääsi kahdesti rokottamaan.

- Tiesimme hyvin, että kotijoukkue tulee alussa kovaa ja Classic olikin terävämpi siinä kohtaa. Kaula olisi voinut olla isompikin heille avauserän jälkeen. Sen turvin ottelu olisi voinut olla todella erilainen. 

- Olen erittäin tyytyväinen, että pystyimme tekemään sellaisen tasonnoston. Siinä sai väkeä ripittää ja ääntä korottaa ensimmäisellä erätauolla. On iso asia, että tuollaisen muutoksen pystyy pelin sisällä tekemään, Bergman kehui.

Erä kohtaa välierissä viime kevään mestarin Happeen, jonka tapanilalaiset laittoivat jo edelliskevään pudotuspeleissä äärimmäisen tiukoille. Bergmanista ja koko joukkueesta huokui vahva itseluottamus, kun puhe kääntyi seuraaviin koitoksiin.

- Joukkueen voitontahto ja fiilis ovat kovalla tasolla. Tämä ryhmä on nyt todella yhtenäinen ja valmiina taistelemaan viimeiseen asti yhteisen tavoitteen eteen, Bergman tiivisti.

Välieristä liigan loppuotteluihin etenee kolmella voitolla.

Välierät (paras viidestä)

To 19.3. klo 18:30 Happee – Erä, Monitoimitalo Jyväskylä
La 21.3. klo 17:00 Erä – Happee, Energia Areena Vantaa
Su 22.3. klo 15:45 Happee – Erä, Monitoimitalo Jyväskylä (YLE TV2)
Ti 24.3. klo 18:30 Erä – Happee, Energia Areena Vantaa (tarvittaessa)
Ke 25.3. klo 18:30 Happee – Erä, Monitoimitalo Jyväskylä (tarvittaessa