Tapanilan Erän kausi miesten Salibandyliigassa alkoi lauantaina pettymyksellä. Ouluun matkustanut sininen pyörremyrsky käynnistyi vasta avauserän jälkeen, kun kotijoukkue OLS oli karannut jo 4-1-johtoon.

Toisessa erässä tapanilalaiset nousivat maalin päähän, kun Tom Strömsten, Ilkka Koski ja Tuomas Iiskola illan toisella osumallaan heiluttivat vastustajan maaliverkkoa.

Päätöserässä Erän loppukiri hyytyi jäähyihin. Tuomas Iiskola ja Eero Nuutinen kärsivät erän puolivälin paikkeilla perättäiset kakkoset, joiden päätteeksi OLS oli siirtynyt 6-4-johtoon. Tuure Ailio herätteli Erän toiveita uransa ensimmäisellä liigamaalilla vain hetkeä myöhemmin 6-5-kavennuksella, mutta vain pari minuuttia myöhemmin OLS karkasi jälleen kahden maalin päähän siirretyn rangaistuksen aikana. 

OLS:n Valtteri Parviainen iski ottelun päätöslukemat 8-5 tyhjään Erä-maaliin.

- Tänään oli meiltä kyllä ujo alku otteluun. Vastustaja tuli juuri niin energisesti ja yhtenäisenä uuden kotihallinsa avausotteluun kuin osattiin odottaa. Päästiin toisessa erässä kamppailuun mukaan, vaikka otteet eivät vielä siinäkään vaiheessa olleet vielä parasta Erää, päävalmentaja Petteri Bergman sanoi.

Erä lähtee maanantaina Turkuun kääntämään kurssiaan. Seuraavan kamppailun kotijoukkue TPS kärsi lauantaina kauden avausottelussa 5-9-tappion Kooveelle, joten Caribialla nähdään varmasti kaksi nälkäistä joukkuetta kaukalossa.

Ensimmäisen kotiottelunsa Tapanilan Erä pelaa keskiviikkona 24.9. Suomen parhaassa palloiluhallissa Vantaan Energia Areenalla, kun Erän vieraaksi saapuu Esport Oilers. Uuteen, upeaan ottelutapahtumaan ja kuumaan paikalliskamppailuun päästään klo 18.30. Tervetuloa!