Kuva: Juhani Järvenpää

Tapanilan Erä kohtaa perjantaina miesten Salibandyliigan kotiottelussaan raumalaisen SalBan. Sinisten maalitykki Mikko Jolma iski edellisessä ottelussa hattutempun ja aikoo jatkaa samaa virettään myös perjantain kamppailussa.

Kotijoukkue Tapanilan Erällä on kolmen tappio-ottelun (Classic, Viikingit, Happee) putki alla, mutta edellinen kamppailu sarjajohtaja Happeeta vastaan osoitti, että ero kärkeen on hyvin pieni.

- Happee-peli oli meiltä jo ihan toisenlainen ottelu kahden vaisun pelin jälkeen. Siinä oli jo oikeansuuntaista taistelutahtoa nähtävissä, kolme maalia hirvipaitojen verkkoon rysäyttänyt Mikko Jolma kuvailee.

Jolma on muodostanut viimeisissä Erän otteluissa vaarallisen kolmikon yhdessä Tuomas Iiskolan ja Petri Ikosen kanssa. Kokeneen Ikosen siirtyminen kesken kauden Erä Akatemian Divari-joukkueesta liigaryhmään sytytti myös Iiskolan ja Jolman liekkeihin.

- Peko on hieno pelimies, joka on tuonut meille paljon lisää henkeä ja asennetta pukukoppiin, Jolma kertoo.

Perjantaina Erä kohtaa opiskelijoille suunnatussa, koko perheen ottelutapahtumassa raumalaisen SalBan, joka on sarjataulukossa 12. sijalla. Erä on ennen perjantain ottelua seitsemäntenä, mutta voitolla joukkue kipuaisi jälleen viidennelle sijalle ja paikallisvastustaja Viikinkien (4. sijalla) kantaan.

- Täytyy muistaa, ettei SalBa ole mikään läpihuutojuttu sarjasijoituksesta huolimatta. Joukkue on jo tällä kaudella osoittanut pystyvänsä myös kiusaamaan isompiaan. Salibandyliigassa pärjätäkseen on jokaisessa pelissä annettava kaikkensa , Jolma toteaa viitaten muun muassa raumalaisten 8-8-tasatulokseen Viikinkejä vastaan.

Hanki lippusi etukäteen!

Perjantaina 27.11. Erä ja Metropolian opiskelijatiimi järjestävät Vantaan Energia Areenalla opiskelijapelin! Opiskelijakortilla pääset klo 18:30 alkavaan Salibandyliiga-otteluun Erä-Salba ILMAISEKSI! Vedä siis haalarit päälle ja tule edustamaan kouluasi!

Erän yhteistyökumppani BUSMO kuljettaa fanit Erän salibandyliigaotteluihin ilmaiskyydillä Mosahallilta ja ottelun jälkeen takaisin! Kyyti lähtee Mosalta klo 17.45 ja paluumatka alkaa 15 min ottelun päättymisen jälkeen.

Haluatko Voittajakatsomoon naisten MM-kisoihin? Miesten ja naisten Salibandyliiga-otteluihin saapuneiden kesken arvotaan jokaisessa ottelussa kaksi ikimuistoista matkaa Veikkauksen Voittajakatsomoon. Elämys sisältää parhaat paikat Voittajakatsomossa, erätaukoruokailun, lajilegendojen vierailut, fanituotteita ja mahtavan tunnelman. Katso lisätiedot ja muut mukana olevat ottelut täältä.

Salibandy on tukevasti mukana myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, avoinna olevat salibandykohteet näet täältä.