Tapanilan Erä kaappasi kesällä riveihinsä Josban kapteenin Perttu Puskan. Maajoukkuetason hyökkääjä on jo harjoituskaudella osoittanut olevansa tärkeä palanen Erän alkavan kauden palapelissä.

Taitavana, ja ennen kaikkea sisukkaana joukkuepelaajana tunnettu Perttu Puska muutti perheineen Tapanilaan elokuun alussa. Ensimmäinen kesä Tapanilan Erän pelipaidassa on ollut hyökkääjälle hienoa aikaa.

- Todella hyvä fiilis on ollut. Tekemisen meininki on sitä luokkaa, että pystymme menestymään kauden aikana ja etenemään keväällä pitkälle. Toiminta on freesiä ja ammattimaista. Tässä yhteisössä on hyvä olla, pelata ja treenata, Puska kertoo.

Erän ja etenkin Puskan tähdittämän ykkösviisikon peli on ollut jo harjoituskaudella toiveita herättävän hyvää. Puskan, Lauri Kapasen, Tommi Rosendahlin, Tommi Aron ja Ossi Jalosen yhteispeli on toiminut alusta alkaen.

- Meillä on loistava viisikko. Jonkin aikaa olemme ehtineet jo tehdä yhdessä hommia ja peli on kehittynyt aika paljon jo siitä, mistä lähdettiin. Pallo liikkuu nopeasti, miehet liikkuvat nopeasti ja saamme hyvin luotua maalipaikkoja. Siinä on kiva pelata, Puska kehuu.

Harjoitusottelut on nyt pelattu ja edessä kauden avausottelu, perjantaina 18. syyskuuta Vantaan Energia Areenalla pelattava paikallisottelu sarjanousija M-Teamia vastaan.

- Aina sitä odottaa kuin kuuta nousevaa, että kausi alkaa ja pääsee pelaamaan tosissaan. Sen takia kesällä on tehty kovasti hommia, että nyt ollaan tikissä ja valmiita painimaan kaukalossa.

- Yhden pelin olen M-Teamilta tänä syksynä nähnyt. Heillä on kova ykköskenttä, joka pystyy maalintekoon. Varmasti meillä on nälkäinen joukkue vastassa, Puska tuumii avausottelusta.

Erän viime kaudella kehuja kerännyt ottelutapahtuma on ruuvattu kauden avaukseen entistä viihdyttävämmäksi. Samaa viihdettä ja intohimoa Puska lupaa myös kaukaloon.

- Siellä nähdään perjantaina sellainen sininen lauma, joka on nälkäinen ja motivoitunut voittamaan. Joukkue tekee kaikkensa voittamisen eteen. Sieltä ei tule tilanteita puuttumaan. Jos haluaa nähdä hienoja suorituksia ja loppuun asti taistelevan joukkueen, niin kannattaa tulla paikan päälle, Puska lupaa.

Salibandyliigan avausottelussa Tapanilan Erä kohtaa sarjanousija M-Teamin. HUOM! Kuuma kauden ensimmäinen paikallispeli alkaa puoli tuntia normaalia myöhemmin liikennelakon takia. Ottelu pelataan perjantaina 18. syyskuuta klo 19.00 Vantaan Energia Areenalla. Tervetuloa! 

Varmista paikkasi kauden parhaimpiin ottelutapahtumiin - hanki kausikortti nyt!