Tapanilan Erän vasta 16-vuotiaan hyökkääjän Eero Nuutisen nimi on tällä hetkellä jokaisen salibandya seuraavan huulilla. Edellisessä kahdessa ottelussa Nuutinen on iskenyt neljä maalia ottelua kohden, eli yhteensä kahdeksan osumaa.

Lauantaina Nuutisen maalivire joutuu todelliseen testiin, kun Tapanilan Erä kohtaa koko perheen Floorball Circus -tapahtumaottelussa Classicin, joka ei ole tällä kaudella hävinnyt vielä kertaakaan.

- On kiva voittaa peli ja aiheuttaa heille ensimmäinen tappio. Saavatpahan nähdä, että täältä tulee voittajia.Tiukka matsi, voitamme ehkä maalilla, Nuutinen ennustaa.

Nuutinen ei osaa kertoa huimaan maalivireeseensä sen kummempaa syytä, mutta yleisön huomio siitä, että huippulupaus nauttii kaukalossa joka hetkestä, pitää paikkansa.

- Kiva siellä on ollut pelata. Nyt on vain osunut kivasti, ei siinä varmaan muuta.

- Yritän hakeutua mahdollisimman hyville maalipaikoille ja tietenkin viimeistellä tarkasti ja hyvin joka kerta, Nuutinen kuvailee.

Lauantain sirkusottelussa Nuutinen ei aio tyytyä pelkän pallojonglöörin rooliin. Mikä hahmo Nuutinen siis olisi, jos sirkuksessa työskentelisi?

- Kai minä olisin se tirehtööri sitten, Nuutinen nauraa.

Tapanilan Erän ja Classicin välinen jännittävä Floorball Circus -tapahtumaottelu alkaa lauantaina 7. joulukuuta Pasilan Urheiluhallissa klo 17.00. Luvassa on Salibandyliiga-trillerin lisäksi paljon muuta ohjelmaa, kuten pomppulinna, tutkapiste, sirkushahmoja ja freestyle-jalkapalloa. Tervetuloa!

HUOM! Lipunmyynnissä 7.12.2013 alkaen käytössä myös korttimaksumahdollisuus! Maksuvälineinä siis kaikki yleiset kortit sekä käteinen.