Lauri Kapanen oli tuttuun tyyliin pelipäällä.

Tapanilan Erän valmistautuminen miesten Salibandyliigan kauteen jatkui hyvissä merkeissä, kun kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa joukkue murskasi espoolaisen Indiansin maalein 15-3 (5-1, 3-1, 7-1). 

Erän päävalmentajalle Jyri Korsmanille ottelu oli ensimmäinen liigajoukkueen peräsimessä. Päävalmentaja oli syystäkin tyytyväinen - joukkueen peli-ilme, taistelutahto ja kemia olivat alusta asti kovalla tasolla.

- Meidän ilme oli kyllä hyvä. Siihen olen tyytyväinen. Niistä asioista, joista tuo ryhmä on itse halunnut pitää kiinni, niin niitä nähtiin tänään. Kauden ensimmäisistä harjoituspeleistä ei yleensä suurta pelillistä iloa ole, mutta siitä olen iloinen, että niitä asioita nähtiin jo nyt, joita on laji- ja joukkuetaktiikan suhteen kesän aikana käyty , Korsman summasi.

Erän kesän hankinnat, Josbasta saapunut Perttu Puska ja Divarin parhaana pakkina pidetty Iiro Lankinen debytoivat myös Erä-paidassa ja kumpikin onnistuivat heti maalinteossa.

Puskan, Lauri Kapasen, Tommi Rosendahlin, Tommi Aron ja Ossi Jalosen muodostama ykkösviisikko oli hirmuisessa vireessä. Kapanen iski hattutempun, Rosendahl kaksi maalia ja Jalonen yhden.

- Mukava oli pelata. Enemmän siinä oli varmasti vauhtia kuin järkeä, mutta niin pitää ollakin. Mekin annoimme painetta enemmän kuin tarvitsisi, mutta vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti, Puska kehui Erä-debyyttinsä jälkeen.

- Tässä on kyllä minulle unelmapaikka pelata. Peli on liikkuvaa, pallo liikkuu vauhdilla ja tilanteet tulevat nopeasti. Siinä on fantastista pelata, Puska tiivisti arvion viisikostaan.

Ensi viikolla Tapanilan Erä osallistuu Prahassa pelattavaan Czech Open -turnaukseen. Sen jälkeen seuraava harjoituspeli pelataan jälleen Mosalla, kun 26. elokuuta vastaan asettuu TPS. Erän harjoitusotteluihin Mosahallissa on vapaa pääsy.

Tilaa heti kausikorttisi kauden parhaimpiin ottelutapahtumiin!