Tapanilan Erä saa keskiviikkona Vantaan Energia Areenalla pelattavaan miesten Salibandyliigan otteluun tuntuvia vahvistuksia. Pitkään sairastuvalla olleet Sami Lehtinen ja Mikko Pasanen palaavat kokoonpanoon.

Salibandyliigan pudotuspelipaikoista taisteleva Erä kohtaa keskiviikkona TPS:n, joka puolestaan kamppailee kiivaasti karsintasarjaan joutumista vastaan. Seuraavassa poimintoja pelaajista,  joita kannattaa erityisesti keskiviikkona seurata. Kamppailu elintärkeistä sarjapisteistä käynnistyy tuttuun tapaan klo 18.30.

# 25 Sami Lehtinen, Tapanilan Erä
Erän kapteenistoon kuuluvalla Sami Lehtisellä on valtava rooli joukkueessa, niin pelillisellä kuin henkiselläkin puolella. Vaarallisesta laukauksestaan tunnettu ylivoimaspesialisti loukkasi selkänsä lokakuussa ja on ollut siitä asti sivussa liigakaukaloista. "Sale" ehti pelata syksyllä viisi ottelua, joissa syntyi tehot 1+2. Salen osaamisesta, sitoutumisesta ja arvostuksesta kertoo myös se, että toipuessaan loukkaantumisesta puolustaja ei suinkaan levyttänyt kotisohvalla munkkeja syöden, vaan osallistui otteluihin Erän vaihtopenkin takana.

# 20 Mikko Pasanen, Tapanilan Erä
Lehtisen tapaan sairasosastolta kaukaloon hyppää viime kevään Erän playoffien kuumin maalitykki Mikko Pasanen, jonka syyskausi päättyi marraskuussa nilkkavammaan. Tällä kaudella Pasanen on pelannut 11 ottelua tehoin 4+2=6. Rightin puolen hyökkääjällä on erinomainen laukaus, mutta myös kädet, jalat ja pää käyvät vikkelään. Pasanen on vaarallisimmillaan noustessaan maalin kulmalle - paikalle, josta on tälläkin kaudella syntynyt useampi osuma.

# 19 Tuomas Iiskola, Tapanilan Erä
Erän nuorten maailmanmestarihyökkääjä Tuomas Iiskola on löytänyt huippuvireen. Kakkosketjussa yhdessä Aaron Fagerholmin ja Tommi Rosendahlin kanssa hyökkäävä "Tupe" on iskenyt maaleja jo viidessä perättäisessä ottelussa. Tehojakin on kertynyt joukkueen sisäisen pistepörssin kakkossijaan oikeuttavat 12+13=25. Ja se Tupen laukaus - Iiskola oli ensimmäistä kertaa liigajoukkueen harjoituksissa jo 15-vuotiaana, jolloin aloitti harjoituksensa laukomalla seisovilta jaloilta pallon yläriman kautta Jani Naumasen selän taakse.

# 22 Jere Jokinen, TPS
Palloseurassa urallaan yli 150 liigaottelua pelannut Jere Jokinen teki paluun liigakaukaloihin puolentoista vuoden tauon jälkeen TPS:n edellisessä ottelussa Indiansia vastaan. Kokenut Jokinen hankittiin tuomaan turkulaisille kokemusta ja johtajuutta, joita molempia lähes 200 tehopistettä urallaan iskenyt varmasti joukkueelleen antaa.

# 74 Sami Tuominen, TPS
TPS:n maalitykki on tällä kaudella ollut Sami Tuominen. Vasta 20-vuotias Tuominen on iskenyt 18 ottelussa jo kymmenen häkkiä. Röyhkeä, nopea ja suoraviivainen hyökkääjä pelasi vuosi sitten syksyllä U19-maajoukkueessakin. 

# 3 Michal Podhrasky, TPS
Tshekin maajoukkuepuolustaja on kenties Salibandyliigan kovin ulkomaalaisvahvistus. Podhrasky on fyysinen puolustaja, joka taitaa myös pallollisen pelin. Tällä kaudella syöttökoneen lavasta on lähtenyt jo kahdeksan maaliin johtanutta syöttöä kolmen maalin lisäksi.

Tervetuloa tutustumaan Erän kehuttuun ottelutapahtumaan Vantaan Energia Areenalle! Erän yhteistyökumppani Busmo tarjoaa tuttuun tapaan kuljetuksen Mosahallilta Vantaan Energia Areenalle klo 17.45. Kyyti tuo myös takaisin ottelun jälkeen!