Kuva: Juhani Järvenpää

Tapanilan Erän miesten liigajoukkue on saanut loppukaudeksi vahvistuksen Erä Akatemian Divari-joukkueesta. Kolmessa runkosarjan ottelussa syksyllä Erän liigajoukkuetta edustanut Petri Ikonen pelaa kauden 2015-2016 liigamiehistön riveissä.

Petri Ikonen siirtyi Erä Akatemiaan vuonna 2012 lappeenrantalaisen NST:n riveistä. Kokenut pelimies on ollut vahva tekijä myös liigakaukaloissa, sillä Ikosella on vyöllään yli 150 liigaottelua. Viime kaudella miesten Divarissa Ikonen  oli sarjan kolmanneksi tehokkain pelaaja. Runkosarjassa hän teki 26 ottelussa tehot 22+32=54.

Ikonen muodosti Erä Akatemiassa vuosi sitten hurjan tutkaparin yhdessä Mikko Jolman kanssa. Jo viime syksynä liigaan nostetusta Jolmasta on tullut Erän liigamiehistön vakiokasvo ja maalitykki, joten tuttu kaksikko on jälleen yhdessä Erä-paidassa samassa viisikossa.

- Yritimme saada Ikosta liigajoukkueeseen jo viime keväänä ja kesällä, mutta loukkaantuminen himmensi haluja siirtyä liigatasolle. Nyt mies on kunnossa ja meidän kyselymme tuottivat vihdoin tulosta, Erän valmentaja Tomi Rastas kertoo tyytyväisenä.

Rastas luotsasi viime kaudella Erä Akatemiaa, jossa Ikonen toimi joukkueen kapteenina.

- Petri Ikonen tuo pelitaitojensa lisäksi joukkueeseemme paljon johtajuutta. Ikonen on yksi parhaista kapteeneista, joita minulla on joukkueissani ollut, Rastas kehuu.

Ikonen on pelannut tänä syksynä kolme liigaottelua Erässä. Tehopisteitä on ropissut heti kovaan tahtiin, 3+2=5. Maanantain NST-ottelussa Ikonen upotti kahdesti pallon entisen seuransa verkkoon.

Jatkuuko Ikosen ilotulitus mestarisuosikki Classicia vastaan? Tule ja koe syksyn kuumin liigakamppailu Vantaan Energia Areenalla keskiviikkona 28. lokakuuta klo 18.30 alkaen. Koko perheen ottelutapahtumassa viihtyy jokainen!

Osta lippusi etukäteen ja vältyt jonottamiselta!