Kuva: Juhani Järvenpää

Tapanilan Erän miesten Salibandyliigan joukkueen aktiiviset fanit ovat perustaneet Fan Clubin, Tapanilan Erämiehet. Nyt kannattaa liittyä mukaan, sillä Erämiesten jäsenille Erän liigajoukkue tarjoaa tuntuvia etuja!

Tule tunnustamaan väriä ja luomaan suomalaista urheilukulttuuria! Liittymällä Tapanilan Erämiehiin saat merkittäviä etuja ja pääset mukaan luomaan loistavaa tunnelmaa Tapanilan Erän otteluihin!

- Mahtava juttu, että meillä on innokkaita faneja, jotka haluavat lähteä hommaa pyörittämään. Tätä on kaivattukin, että fanitoimintaa saadaan organisoitua. Siellä on hyvä pohja olemassa, mikä on erinomainen juttu, Erän urheilujohtaja Joonas Naava kehuu.

- Erän Fan Clubin jäsenet pääsevät kotiotteluihimme ilmaiseksi sisään, lisäksi heillä on omat tilat Vantaan Energia Areenalla, joita he voivat haluamallaan tavalla hyödyntää. Haluamme osoittaa, että tähän kannattaa tulla mukaan ja tämä on meille seurana iso juttu, Naava jatkaa.

Liity kannattajaryhmään lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen tapanilaneramiehet@gmail.com. Jäsenyyttä varten tarvitaan nimi, puhelinnumero ja osoitetiedot (myös postinumero ja -toimipaikka).

Erämiehillä on oma kotipesä Facebookissa. Käy tykkäämässä sivusta niin saat aina ajankohtaista tietoa kannattajaryhmän kampanjoista!