Tapanilan Erä juhli perjantai-iltana äärimmäisen arvosta 4-2-vierasvoittoa Kooveesta miesten Salibandyliigassa. Voiton myötä Erä jatkaa hyvistä asetelmista taistelua pudotuspelipaikoista, kun taas Kooveen haaveet paikasta kahdeksan parhaan joukossa kokivat suuren kolauksen.

Kovat panokset näkyivät ottelussa alusta alkaen ja tasaisissa merkeissä edettiin aina päätöserän jälkimmäiselle puolikkaalle asti. Tommi Rosendahl vei Erän avauserän kahdeksannella minuutilla 1-0-johtoon, mutta Jasse Kuusiston osuma toi Kooveen tasoihin vain vajaat kaksi minuuttia myöhemmin.

Toisessa erässä Tuomas Iiskola siirsi Erän jälleen maalin johtoon, mutta päätöserässä ajassa 46.55 Koovee tuli taas tasatilanteeseen Mikko Immosen maalilla.

Ottelun voittomaali nähtiin ajassa 50.33, kun Jere Oksanen toimitti pallon verkkoon Mikko Sipilän syötöstä. Kun Tomi Palin iski 4-2- maalin ylivoimalla vain kaksi minuuttia edellisestä, niin Koovee alkoi olla sillassa.

Viimeisen minuutin ajan Koovee haki kavennusta ilman maalivahtia, mutta tuloksetta. Voiton myötä Erä nousi Salibandyliigan runkosarjassa seitsemänneksi, kun joukkueella on runkosarjapelejä vielä neljä jäljellä. 

20 pisteeseen noussut Erä jätti pisteellä taakseen Josban, jonka tapanilalaiset kohtaavat seuraavassa kotiottelussaan sunnuntaina 23. helmikuuta.  Ensi viikolla Erällä on kolmen pelin viikko, kun joukkue kohtaa ensin  vierasotteluissa Nokian KrP.n (maanantai) ja Classicin (keskiviikko).

Tappion perjantaina kärsinyt Koovee on nyt sarjan 11. sijalla 17 pisteessä. Joukkue on pelannut yhden ottelun Erää enemmän.

Katso Salibandyliigan tilastot tästä (pojot.fi)