Erä nappasi kolmannen peräkkäisen voittonsa Salibandyliigassa kun Loviisan Tor nöyrtyi kotihallissaan harvinaisin lukemin 4-16 (0-5, 2-7, 2-4). Kahden pisteen myötä Erä nousi liigan sarjataulukon kärkeen muita kuuden pisteen joukkueita Classicia ja Happeeta mellevämmällä maalierolla 34-10.

Loviisassa Aaron Fagerholm laukoi Erän johtoon jo yhdeksän sekunnin pelin jälkeen, ja Erän tapettua Tom Strömstenin jäähyn teki Mikko Sipilä 0-2.

Tuomas Iiskolan ja Jere Oksasen osumien jälkeen teki Niko Nordström kotijoukkueen tolppien välissä tilaa Tommy Grönbergille, mutta tauolla tilanne oli jo 0-5 Tomi Palinin onnistuttua.

Vaisusti kauden aloittaneesta Loviisasta ei ollut tänään kurssinsa kääntäjäksi, ja maalitehtailu jatkui loppuun saakka Erän onnistuessa niin ylivoimalla ja alivoimalla kuin tasamiehistöinkin.

Illan viimeisen merkkautti kolme minuuttia ennen loppua Kasper Vainikka.

Tommi Rosendahl kokosi tänään tehot 2+3, Tuomas Iiskola 1+3, Aaron Fagerholm 3+0 ja Ilkka Koski 2+1. Aaro Koski laukoi ensimmäisen liigamaalinsa kun hän vei Erän 1-11-johtoon ajassa 37.24.

Illan ottelu oli Erälle Salibandyliigan historiassa numero 350. ja se nosti Erän piste per peli-tahtiin. Erä on nyt voittanut liigassa 165 ottelua, pelannut tasan 20 ja hävinnyt 165. Tänä iltana saavutti myös maaliero täydellisen tasapainon, sillä 14. liigakauttaan pelaavalla Erälle se on juuri nyt 1844 - 1844.