Miesten Salibandyliigan Tapanilan Erä on tehnyt jatkosopimukset joukkueen luottopelaajien Sami Lehtisen, Jussi Kosolan ja Mikko Pasasen kanssa. 

Erän monipuolinen puolustuksen ikoni, Jussi Kosola, oli vielä muutama vuosi sitten Suomen maajoukkueen vakionimiä. Kosola tunnetaan varmana puolustajana, joka pystyy kovan laukauksen ja hyvän pelinlukutaitonsa ansiosta ratkaisuihin myös hyökkäyspäässä. Joukkueen sisällä ja fanien keskuudessa erittäin pidetty pelaaja allekirjoitti Erän kanssa vuoden jatkosopimuksen.

Joukkueen kapteenistoon kuuluva Sami Lehtinen on Kosolan tavoin jo seuralegenda. Etenkin ylivoimalla äärimmäisen vaarallisen Lehtisen laukaus tunnetaan varmasti jokaisessa liigajoukkueessa. Viime kaudella Lehtinen oli pitkään sivussa selkävamman takia ja tärkeän johtohahmon puuttuminen näkyi silloin myös Erän otteissa. Lehtisen ja Erän yhteinen tarina sai jatkoa 1+1-vuotisella sopimuksella.

Hyökkäyspäässä Erä saa nauttia tulevaisuudessakin Mikko Pasasen tarkasta viimeistelystä. 1+1-vuotisen sopimuksen tehnyt oikealta laukova hyökkääjä on kahdella viimeisellä kaudellaan puhjennut kunnolla kukkaan pudotuspeleissä. Tämän kevään playoffeissa Pasanen oli Erän neljänneksi tehokkain pelaaja pisteillä 2+2=4.

Edellä mainittujen pestien lisäksi Erä on aiemmin tehnyt kahden vuoden sopimukset nuorten hyökkääjien Miska Mäkisen ja Riku Holopaisen kanssa.  Joukkueen maalivahteina jatkavat Teemu Kortelainen ja Markus Laakso. 

- Yhteinen tavoitteemme on olla tulevalla kaudella joukkue, joka on todella näyttämisenhaluinen, yhtenäinen ja jolla on kovat tavoitteet sekä henkilökohtaisesti että joukkueena, Erän urheilujohtaja Joonas Naava kuvailee.

- Viime kauden ilme, suoritustaso ja neljäs sija olivat hienoista puolivälieristä huolimatta meille kaikille pettymys ja olemmekin aloittaneet nopeasti kauden jälkeen yhteiset talkoot. Ensi kauden menestys ei jää ainakaan työmäärästä kiinni. Ei pelaajilla, eikä vahvasti sitoutuneella taustaryhmälläkään. Tulossa on varmasti jotain mieleenpainuvaa ja seuraamisen arvoista, Naava lupaa.

Erän joukkueen rakennusprojekti ei hiljene, vaikka urheilujohtaja Naava ja päävalmentaja Jyri Korsman keskittyvätkin seuraavat viikot täyspäiväisesti nuorten maajoukkueeseen, joka pelaa Helsingborgissa MM-kisoissa. MM-kisojen aikana pelaajaneuvotteluista vastaa valmennuskaksikko Joni Hiltunen ja Tomi Rastas sekä manageri Jari Oksanen.

- Meillä on jo parisenkymmentä sopimusta ensi kaudelle ja teemme vielä yhdestä kolmeen sopimusta. Jokaisen pelaajan kohdalla mietimme tarkasti pelillistä roolia joukkueessa, Naava kertoo.