Tapanilan Erä lähtee sunnuntaina tasoittamaan miesten Salibandyliigan puolivälieräsarjaa Happeeta vastaan. Perjantain avauspeli karkasi omiin virheisiin, joten huolellisemmalla pelaamisella Pasilassa juhlitaankin sitten sunnuntaina kotijoukkueen voittoa.

- Ei ollut paras esitys. Ensimmäiset viisi minuuttia meni hyvin, mutta sitten kaveri naulasi viisi maalia. On siinä aina aikaa tehdä niitä maaleja, mutta ei oltu sillä tasolla, että oltaisi päästy pelaamaan voitosta. Paransimme tekemistä, mutta ei riittävästi, Erän kapteeni Tom Strömsten tiivisti perjantain ensimmäisen puolivälierän jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Kipparin mukaan Erä oli hyvin latautunut jo perjantain taistoon, eikä vastustajakaan ollut voittamaton. Omat virheet, ne maksoivat tällä kertaa ensimmäisen välieräkiinnityksen.

- Enemmänkin tuntui siltä, että vastustajan maalit tulivat enemmän omista virheistämme kuin kaverin huikeista sommitelmista. Virheitä tehtiin liian paljon tällaiseen peliin, jossa vastassa on taitava joukkue, joka osaa tehdä maaleja, Strömsten painotti.

Vaikka avauspeli päättyi pettymykseen, eivät päät painuneet Erän leirissä. Tarina jatkuu sunnuntaina kotiyleisön edessä. Kuuma playoff-sarja on vasta alussa.

- Se on juuri näin. Nyt katsotaan mitä voidaan parantaa ja ihan varmasti sunnuntaina tapellaan voitosta, Strömsten lupasi.

Erän ja Happeen toinen puolivälieräkohtaaminen alkaa sunnuntaina 9. maaliskuuta klo 18.00 Pasilan Urheiluhallissa. Voit hankkia lippusi ennakkoon tästä.

Ovelta lippuja ostettaessa tarjolla on myös Erä-fanin playoff-paketti:

Pääsylippu ja Erän fanihuivi

Aikuiset 20e
Lapset (7-15v), opiskelijat, eläkeläiset 15e
Eräläiset 12e

Huivin hinta normaalisti 15 euroa.


Tapanilan Erän nettisivuja vauhdittaa...