Tapanilan Erän kevätkausi miesten Salibandyliigassa alkaa lauantaina kotiottelulla Loviisan Toria vastaan. Luvassa on todellinen lauantaitrilleri, kun pudotuspelipaikkaa hamuava Erä ja putoamista vastaan taisteleva Tor kohtaavat klo 17.00 Pasilan Urheiluhallissa.

Erä on syyskauden jälkeen sarjassa yhdeksäntenä, mutta eroa viimeiseen playoff-sijaan on vain kaksi pistettä. Tor puolestaan on sarjassa viimeistä edellisenä, silläkin tosin vain kahden pisteen hajurako viimeiseen sijaan, jota majoittaa yhden ottelun vähemmän pelannut OLS.

Sinisen pyörremyrskyn syyskauden parhaat pistemiehet löytyvät kolmikosta Tuomas Iiskola, Jere Oksanen ja Aaron Fagerholm. Iiskola on koko liigan pistepörssissä 10. sijalla pistein 19+13=32.

Torin syömähampaat ovat alkukaudella olleet Rasmus Horn, Petri Mäki ja Peik Salminen. Torin paras pistemies Horn on iskenyt tehot 15+7=22.

Sekä Erä että Tor ovat peluuttaneet maalivahtejaan tasatahtiin. Erän Markus Laakso on pelannut 10 ottelua torjuntaprosentilla 79,6, ja Santtu Strandberg kahdeksan ottelua prosentilla 79,4. Torin maalilla ovat vuorotelleet Niko Nordström (79,1 %) ja Tommy Granberg (70,2%).

Tervetuloa lauantaina kannustamaan Erä voittoon! Lisätietoa lipuista saat täältä!