Erän valmentaja Petteri Bergman ja kapteeni Tom Strömstenin ilmeet olivat Classic-ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa niin muikeat kuin kolmannen perättäisen voiton jälkeen voi kuvitellakin. Classicin vahti Joni Järviö ja valmentaja Jarkko Rantala esiintyivät vakavammin, mutta sarjassa yhä ylempänä olevien tyyneydellä.

- Vähämaalinen peli ja ratkaisu lopussa, tällaiset voitot kyllä maistuvat ja fiilis on kopissa erittäin hyvä, Erän kapteeni Tom Strömsten myönsi.
- Ensimmäinen erä oli meiltä hyvä ja toinen vaisumpi, kolmaskin oli siiheen jäähyyn asti jotenkin vaisu mutta siitä sytyttiin taistelemaan ja raivottiin perään voittomaali. Ei vielä meiltä ehjä 60-minuuttinen, mutta pelissä oli tänään jo paljon hyvää. Meidän kentällämme oli varsinkin toisessa erässä paljon maalipaikkoja, joista pitä kyllä pystyä viimeistelemään paremmin, tänään puolustajan paikalla palloja voittanut Strömsten ruoski.

Valmentaja Petteri Bergman näki Erän onnistuneen omassa pelisuunnitelmassaan varsin hyvin.
- Paikkoja oli loppunumeroihin nähden paljon, ja maaleja olisi pitänyt tehdä enemmän varsinkin kun molemmissa joukkueissa riittää kovan luokan maalintkijöitä. Molemmissa päissä oli kuitenkin myös huippumaalivahdit.
Classic pelasi sunnuntaina cupfinaalin, mutta Bergman muistutti myös Erän pelanneen vielä maanantaina Nokian vieraana liigaa.
- Pelitahti on tiivis ja runkosarjan loppusuoralla kehitetään peliä nyt kun sairastupa on saatu tyhjäksi. Hyviä juttuja kehittyy koko ajan lisää.
Päävalmentaja halusi erikseen vielä kiittää koko kauden hienosti mukana elänyttä kotiyleisöä, jota tänäänkin jännitti lehtereillä peräti 1123 henkeä.
- Kotiyleisön kannustuksella on iso merkitys tällaisissa tiukoissa peleissä kuin tänään ja haluan välittää koko  joukkueen kiitokset katsojille. Ilman heitä ei tämä ottelu välttämättä olisi kääntynyt meille.

Classicin maalivahti Joni Järviö harmitteli vaisua esitystä.
- Ei oltu latautunut joukkue vaikka oli näin hieno yleisö ja tapahtuma. Olisiko sitten johtunut cupfinaalista vai mistä. Alku näytti ihan hyvältä mutta sitten oltiin yhtäkkiä 0-2 tappiolla. Ei oltu tänään tarpeeksi teräviä viimeistelyssä, Suomen nuoret 2011 MM-kultaan torjunut Järviö mietti.

Classic-luotsi Jarkko Rantala ei etsinyt tappion syitä pelaajatilanteesta, vaikka rivi penkillä oli alusta asti lyhyt ja vielä ottelun aikana kärkisentteri Krister Savonen siirtyi siviilit yllä katsomoon Passo Peltolan ja  Petteri Nykyn seuraan.
. - Tämä peli tuli aika nopeasti cupfinaalin jälkeen vaikkei se mikään selitys saakaan olla. Oltiin huonoja ja huolimattomia pallolla ja virheitä tuli tavallista enemmän. Jotenkin iltaa kuvasti, että hukatun ylivoiman jälkeen tuli vielä turha pallonmenetys ja siitä ratkaisumaali.