Ottelun Erä-Josba jälkeinen pressitilaisuus tarjoiltiin tuttuun tämän kauden tapaan Mosahallin kentän keskipisteessä yleisön edessä. Josban valmentaja Sami Sorjonen ja maajoukkuehyökkääjä Perttu Puska vastailivat Juha Pusilan kysymyksiin ymmärrettävän vähäsanaisesti, mutta Erä-luotsi Petteri Bergmanista ja luottopakki Sami Lehtisestä huokui tyytyväisyys.

- Kaikin puolin ehjä 60-minuuttinen. Haettiin peliin hyvää starttia ja saatiin se. Kaverin selkäranka katkesi nopeisiin maaleihin, ja loppupeli oli meille aika helppo, Sami Lehtinen näki.

- Kolme voitettua erää, kolme kenttää plussalla ja pari ylivoimamaalia, Petteri Bergman luetteli illan onnistumisia.

- Mielestäni yksi kauden parhaista peleistämme. Monta palasta on alkanut napsahdella kohdalleen, ja peli ja tekeminen alkavat näyttää siltä kuin halutaankin. On menty eteenpäin ja hommassa on hyvä noste, joka näkyy myös kentällä.

Päävalmentaja tiivisti osuvasti sen, mikä tänään näkyi alusta asti katsomoonkin.

- Pelataan aika hienoa ja kivaa salibandya tällä hetkellä.

Erän runkosarja päättyy ensi perjantaina Mosahallissa viime kauden runkosarjavoittaja Happeen kohtaamiseen. Erälle ei sarjataulukko tarjoa enää voitettavaa,  mutta se ei todellakaan estä odottamasta perjantaita isosti.

- Happeelle hävittiin vieraissa niukasti aika tiukkojen vaiheiden jälkeen, ja nyt meillä on selkeästi nousujohteinen suunta. Perjantaina käydään jo kohti play offeja ja haetaan sinne asetelmia, ja odotankin hyvää, jopa huikeata peliä, Erän nyt neljään perättäiseen voittoon johtanut päävalmentaja maisteli.