Tapanilan Erän runkosarjaurakka miesten Salibandyliigassa päättyy perjantaina kotiotteluun tamperelaista Kooveeta vastaan. Nyt on aika äänestää ottelun avausviisikkoa!

Erän runkosarjan kotiotteluissa yleisö valitsee avausviisikon. Eniten ääniä saanut viisikko saa kunnian avata ottelun perjantaina Kooveeta vastaan. Kamppailu Vantaan Energia Areenalla alkaa klo 18.30.

Perjantaina Erän ykkösviisikko rakentuu tuttuun tapaan maajoukkuetähti Lauri Kapasen ympärille. Kapasen kanssa hyökkäävät taitava keskushyökkääjä Tommi Rosendahl ja erinomaisessa vireessä tällä kaudella ollut Jere Oksanen. Puolustajaparina kärkikolmikon takana häärivät nuori puolustajalupaus Kasper Vainikka ja kokenut viivapelote Sami Lehtinen.

Kakkosviisikossa tulikuuma Tuomas Iiskola saa kaverikseen tulevaisuuden tähtinimen Tuure Ailion, sekä viime kauden tutkaparinsa Aaron Fagerholmin. Kakkosketjun takaa löytyy tuima puolustajapari Tommi Aro ja Jussi Kosola. Maajoukkuepakki Aro on taitava ja fyysinen puolustaja, Kosola pallovarma pelintekijä.

Kolmosviisikko on esittänyt kauden mittaan huikeita otteita. Jokaisessa ottelussa yleisöä kohahduttava superlupaus Eero Nuutinen muodostaa Mikko Pasasen ja Tomi Palinin kanssa vaarallisen kolmikon. Kun pakkeina häärivät liigan nopein Janne Salonen ja Erä-ikoni, ikitaistelija Tom Strömsten, ei vastustajalla ole kaukalossa ekstratilaa tuumaakaan.

Erän maalilla Koovee-ottelussa aloittaa liigan maalivahtipörssin kärkipaikasta taisteleva Teemu Kortelainen. Edellisessä ottelussa huippuotteita ja mm. rankkarin torjunut Markus Laakso on varalla.

Valmiiden viisikoiden ulkopuolelta otteluun lähtevät Riku Holopainen sekä Kosken veljekset Aaro ja Ilkka.