Sekä Erän parhaana palkittu Tuomas Iiskola että päävalmentaja Petteri Bergman ihmettelivät illan SSV-ottelun kaksijakoisuutta. Pelin ensimmäisen puolikkaan Erä hämmästeli kuuluisia nimiä vastustajien paidoissa, mutta kykeni pelaamaan herättyään jopa hallitsemaan tapahtumia.

- Nukuttiin liian pitkään varsinkin ensimmäisessä erässä ja toisessa, Erän avausmaalin komeasti laukonut Tuomas Iiskola analysoi.

- Hävittiin yksi - ykköset ja hukattiin syötöt vastustajalle. SSV olisi voinut tehdä ensimmäisessä erässä vaikka 10 maalia. Loppua kohden päästiin peliin kiinni ja hetkittäin jopa hallittiin.

- Kaksijakoinen, tiivisti ottelun myös Petteri Bergman.

- Ensimmäiset 35 minuuttia oltiin isosti viennissä. Tultiin jatkuvasti ekaan tilanteeseen myöhässä ja sen kertauduttua juostiin pallon perässä ja unohdettiin taustat. Viimeiset 25 minuuttia olivat kuitenkin meidän, ja vaikka pisteitä ei tullut, löytyi illasta paljon hyvää.

- Monesti kun peliin lähtö on huono, on suunnan muuttaminen kesken pelin vaikeaa, mutta nyt siinä onnistuttiin, ja se kertoo positiivista kieltään. Totta kai kuitenkin samalla pelattiin voitosta eikä se tänään onnistunut, laittoi Bergman asioita suhteisiinsa.