Tapanilan Erän Tuuli Huuskosen huima vire vain jatkuu. Perjantai-iltana hän johdatti Suomen 7-0-voittoon Ruotsista kahdella maalillaan, lauantaina vuorossa oli harjoituspeli TPS:ää vastaan ja tuloksena oli jälleen voitto ja peräti kuusi maalia!

23-vuotias Tapanilan Erän tähtipelaaja pelasi perjantaina uransa ensimmäisen maaottelun. Tulos oli häikäisevä. Huuskonen pelasi itsevarmasti, taisteli jokaisesta pallosta ja haastoi ahnaasti ruotsalaispuolustajia.

- Jännitti alkuun, mutta sitten kun peli lähti käyntiin, niin tuntui hyvältä, Huuskonen kertoi heti ottelun jälkeen vapauduttuaan tv-lähetyksen tentistä.

Huuskonen teki maajoukkuedebyytissään kaksi maalia. Molemmat syntyivät läpiajon päätteeksi. 

- Ne ratkaisut vain tulivat jostain. Vanhasta muistista, Huuskonen hymyili.

Lauantaina, tasan vuorokausi maajoukkuedebyytin jälkeen, Erän tähti viiletti jälleen seurajoukkueensa pelipaidassa. Erä matkusti Turkuun, jossa valmistautuminen liigakauteen jatkui harjoitusottelulla TPS:ää vastaan.

Turussa Erän ja Tuuli Huuskosen meno jatkui vauhdikkaana. Huuskonen hurjasteli peräti kuusi maalia, kun Erä vei voiton lukemin 11-7. Tehopisteitä Huuskonen kokosi kahdeksan, kun maalien päälle merkittiin ielä kaksi syöttöpistettä.

- Huikeat yksilösuoritukset tänään Tuulilta. Lisäksi koko ykkösviisikko malttoi tänään pitää hyvin palloa. Yivoimapeli toimi tänään hyvin, kaksi yv-osumaa ja yksi heti jäähyn umpeuduttua. Positiivista oli myös se, että tasatilanteessa jaksettiin keskittyä omaan pelaamiseen ja uskottiin siihen, Erän valmennusjohto kehui pelin jälkeen.

Tapanilan Erän urakka naisten Salibandyliigan runkosarjassa alkaa viikon kuluttua. Erä matkustaa avauspelissä M-Teamin vieraaksi lauantaina 19. syyskuuta. Ensimmäinen kotiottelu pelataan Mosahallissa keskiviikkona 23. syyskuuta. Tuolloin vastaan asettuu NST klo 18.30.