Tapanilan Erän naisten Salibandyliigan joukkue kärsi sunnuntaina 3-13-tappion vierasottelussa TPS:ää vastaan. Turkulaiset karkasivat jo avauserässä tapanilalaisilta.

TPS aloitti ottelun väkevästi ja otti pelin hallinnan tiukasti hyppysiinsä jo avauserässä. Erä otti aikalisän 0-3-tilanteessa, kun peli oli vanhentunut vain reilut 10 minuuttia.

Aikalisän jälkeen TPS jatkoi ilotulitustaan, kun se karkasi 6-0-johtoon ajassa 18.33. Avauserän viimeisellä minuutilla nähtiin ensimmäinen Erän osuma, kun Salla Likovuori kavensi tilanteen 1-6:een.

Kamppailun toinen erä ei tuonut Erälle toivottua kirivaihdetta, kun TPS soitatti jälleen maalilauluaan kolmesti peräkkäin. Huimat viisi maalia ja kaksi maalisyöttöä sunnuntain ottelussa iskenyt Jenna Saario oli TPS:n sankari toisen erän alun perättäisillä osumillaan (7-1, 8-1). Saario iski myös kamppailun kaksi viimeistä maalia päätöserässä.

Erän onnistuja oli Nea Suominen, joka vastasi joukkueen toisesta ja kolmannesta osumasta.

Tapanilan Erän naisten liigakausi jatkuu ensi lauantaina vierasottelulla SB-Prota vastaan. Sen jälkeen on vuorossa reissu Lappeenrantaan NST:n vieraaksi (31.10.), kunnes Mosahallissa pelataan seuraava kotiottelu maanantaina 2. marraskuuta. Silloin Erän vieraaksi saapuu Koovee.