Tapanilan Erän naisten liigajoukkue ei onnistunut yllättämään sarjan yhtä suurimmista mestarisuosikeista, kun joukkue taipui vieraskaukalossa NST:lle. Lauantai-illan ottelu päättyi kotijoukkueen 10-3-voittoon.

Kotijoukkue NST otti ottelun ohjat käsiinsä jo avauserässä. Ensimmäisen kaksikymppisen viimeisellä sekunnilla Tiia Ukkonen vei kotijoukkueen jo 4-0-johtoon.

Toisessa erässä myös tapanilalaiset saivat maalihanansa auki, mutta liian myöhään. Salla Likovuoren rankkariosuma ja Milja-Maria Saarikosken osumat olivat vain kosmetiikkaa, kun NST oli sitä ennen karannut jo 8-0-johtoon.

Päätöserässä NST iski ensimmäisellä kympillä vielä kaksi osumaa, kunnes Anna Yli-Kojola iski kamppailun päätösnumeroiksi jääneen 10-3-kavennusmaalin Erälle. 

Kahdeksan pelatun runkosarjaottelun jälkeen Erä on naisten liigassa kahdeksannella sijalla. Erä on kerännyt viisi pistettä, sarjaa johtavalla NST:llä pisteitä on 16, kun joukkue kukisti sunnuntaina vielä PSS:n murskalukemin 7-0.

Erän seuraava kotiottelu pelataan maanantaina 2. marraskuuta Mosahallissa. Tuolloin Erä pyrkii palaamaan kolmen tappion jälkeen jälleen voittojen tielle. Vastaan asettuu Koovee, joka on sarjassa neljäntenä 12 pisteen saaliillaan.